Poster 40 Days and 40 Nights (Cât rezisti fara sex)

40 Days and 40 Nights online subtitrat (2002) Cât rezisti fara sex

Țară: SUA

Gen: Comedie, Dragoste, Dramă

Durată: 1 oră și 36 minute

Notă IMDb: 5.6/10. Un premiu și 2 nominalizări.

Sinopsis 40 Days and 40 Nights online

Ultima relatie importanta pe care a avut-o Matt Sullivan (Josh Hartnett) s-a terminat dezastruos, si de atunci, inima sa a ramas idurerata si el este incapabil sa se mai implice.

Un tanar foarte chipes, de vreo douazeci si ceva de ani, singur si ocupandu-se cu realizarea de pagini web, Matt descopera vindecarea in cel mai putin probabil dintre moduri. Fiind un tip care nu a reusit vreodata sa termine un lucru inceput, el face un legaman greu de inteles si mai ales de respectat: fara sex, timp de 40 de zile consecutive, fara atingeri, fara saruturi, fara preludii, fara satisfaceri, fara tot felul de prostii. Intr-un cuvant, fara nimic.

La inceput, Matt considera ca noua sa ipostaza merge bine; este stapan pe situatie. Dar aceasta senzatie va fi spulberata in momentul in care o intalneste pe fata visurilor sale, Erica (Shannyn Sossamon). Sexy si plina de viata, Erica ii ia mintile lui Matt.

Acum, cand toata lumea pariaza ca Matt nu poate termina ceea ce a inceput, Matt incearca sa reziste si nu-i mai ramane decat sa spere ca ea este dispusa sa puna capat.

Producatorii filmelor Notting Hill si Bridget Jone’s Diary va ofera 40 Days and 40 Nights, prima comedie americana despre sex, dar fara sex.

Filmul se încarcă...

40 Days and 40 Nights (Cât rezisti fara sex) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer 40 Days and 40 Nights

Etichete: 40 Days and 40 Nights 2002 online gratis, subtitrare romana 40 Days and 40 Nights, Cat rezisti fara sex 2002 online gratis, Cat rezisti fara sex online subtitrat in romana, 40 Days and 40 Nights online subtitrat in romana, subtitrare romana Cat rezisti fara sex
Comentează

*