Poster 9th Company (9 rota) (A 9-a companie)

9th Company (9 rota) online subtitrat (2005) A 9-a companie

Țară: Rusia

Gen: Acțiune, Dramă, Istoric, Război

Durată: 2 ore și 19 minute

Notă IMDb: 7.2/10. 8 premii și 12 nominalizări.

Sinopsis 9th Company (9 rota) online

Acesta este primul film rusesc adevarat despre razboi. Nu este un film anti-razboi, nu este militarist, ci un veritabil film de razboi. Nu este un film despre gloria armelor rusesti, ci un film despre gloria acelora care vor lupta pana la ultimul glont. Este un memorial colectiv adus in cinstea acelor tineri care nu au ajuns la maturitate si care au murit in muntii Afganistanului, Ceceniei si Abhaziei.

In timpul antrenamentelor li se spunea celor din legendara Companie a 9-a ca nu reprezinta individualitati, ci sunt o parte din trupul Fortelor Armate ale Sovietelor. Tipatul de durere al ultimului soldat din a 9-a Companie ramas in viata a trecut, in 1989, de muntii Afghanistanului. Acum il va auzi intreaga lume.

Filmul se încarcă...

9th Company (9 rota) (A 9-a companie) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer 9th Company

Etichete: A 9-a companie online subtitrat in romana, 9 rota online subtitrat in romana, subtitrare romana 9th Company, A 9-a companie 2005 online gratis, 9 rota 2005 online gratis, subtitrare romana A 9-a companie, 9th Company online subtitrat in romana, subtitrare romana 9 rota, 9th Company 2005 online gratis
Comentează

*