Poster A Cinderella Story (O Cenuşăreasă modernă)

A Cinderella Story online subtitrat (2004) O Cenuşăreasă modernă

Țară: SUA

Gen: Comedie, Dragoste, Familie

Durată: 1 oră și 35 minute

Notă IMDb: 5.8/10. 6 premii și 8 nominalizări.

Sinopsis A Cinderella Story online

Drăguţa, dar tocilara liceeană Samantha Montgomery (Hilary Duff), e pur şi simplu dărâmată de moartea prematură a tatălui sau, tragedie care o lasă singură cu Fiona, ticăloasa ei mamă vitregă (Jennifer Coolildge). Fiona o forţează să facă cele mai murdare treburi din casă. Nici şcoala nu-i oferă vreo consolare, mai ales când Shelby e prin preajmă: răsfăţată, bogată şi foarte populară, Shelby o tratează pe Samantha aproape la fel de rău ca Fiona. Viaţa Samanthei e irevocabil schimbată, totuşi, de două evenimente: o modificare de look de proporţii epice şi o neaşteptată corespondenţa electronică pe care o întreţine cu un tânăr misterios. Din cauza unui telefon greşit şi a unei serii de coincidenţe mânate de destin, Samantha şi Făt-Frumosul ei încep un romance prin sms-uri şi e-mail-uri, cu speranţa că, în cele din urmă, se vor întâlni faţă în faţă. Bineînţeles, Samanthei nu îi e foarte uşor să ajungă până în acel punct. Ea ar putea pierde chiar şansa de a se întâlni cu băiatul viselor sale, nimeni altul decât Austin, cel mai popular băiat din şcoală.

Filmul se încarcă...

A Cinderella Story (O Cenuşăreasă modernă) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer A Cinderella Story

Etichete: A Cinderella Story 2004 online gratis, O Cenusareasa moderna online subtitrat in romana, subtitrare romana A Cinderella Story, A Cinderella Story online subtitrat in romana, O Cenusareasa moderna 2004 online gratis, subtitrare romana O Cenusareasa moderna
Comentează

*