Poster Almighty Thor (Thor cel atotputernic)

Almighty Thor online subtitrat (2011) Thor cel atotputernic

Țară: SUA

Gen: Aventură, Fantastic

Durată: 1 oră și 32 minute

Notă IMDb: 1.9/10

Sinopsis Almighty Thor online

Odin, regele Asgard-ului, a visat ca stelele de pe cer au devenit negre, asa ca merge la tesatoarele care controleaza soarta pamantului ca sa-i fie interpretat visul. Pana la apusul soarelui, lumile vor fi distruse, numaratoarea inversa a inceput, este raspunsul pe care-l primeste. Din strafundurile iadului apare la portile cetatii Valhalla demonul zeu Loki, care cere regelui Odin ciocanul invincibilitatii, faurit de tatal lui Odin din miezul copacului vietii, cu ajutorul caruia vrea sa puna capat vietii pe pamant. Refuzat fiind, il ucide pe rege si pe unul din fiii sai, Baldir, pornind in urmarirea celuilalt fiu, Thor, caruia Odin apuca sa-i transmita inainte de a-si da ultima suflare ca a aruncat ciocanul in inima Copacului Vietii printr-un portal al timpului, ciocan ce va aparea la prima luna plina si care trebuie recuperat inaintea lui Loki, altfel v-a fi pierdut pentru totdeauna. Thor, ajutat de vrajitoarea Jarnsaxa, care a invatat sa se lupte de la razboinicele gardieni ale zeilor, pornesc in cautarea ciocanului spre Copacului Vietii, avand pe urmele lor pe Demonul Loki insotit de o haita de creaturi uriase.

Filmul se încarcă...

Almighty Thor (Thor cel atotputernic) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Almighty Thor

Etichete: Almighty Thor 2011 online gratis, subtitrare romana Thor cel atotputernic, Thor cel atotputernic online subtitrat in romana, Almighty Thor online subtitrat in romana, subtitrare romana Almighty Thor, Thor cel atotputernic 2011 online gratis
Comentează

*