Poster American Virgin (Virgina Americană)

American Virgin online subtitrat (2009) Virgina Americană

Țară: SUA

Gen: Comedie

Durată: 1 oră și 28 minute

Notă IMDb: 4.1/10

Sinopsis American Virgin online

Priscilla (Jenna Dewan – ,,Step Up”) este o tânără proaspăt intrată la facultate care, nefiind obişnuită cu viaţa de noapte, se îmbată chiar de la prima petrecere la care participă. Fără să ştie, prima ei noapte de distracţie este filmată de un regizor (Rob Schneider – ,,Big Stan”, ,,The Animal”) care va da scenele indecente spre difuzare. Intrată la facultate cu ajutorul unei burse oferite de un grup care proclamă abstinenţa până la căsătorie, Priscilla este protagonista unei curse contra cronometru alături de prietenele sale pentru a recupera materialele incriminatorii. American Virgin, regizat de Clare Kilner (“The Wedding Date”) este o comedie în care umorul de tip american îşi face simţită prezenţa în fiecare scenă.

Filmul se încarcă...

American Virgin (Virgina Americană) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer American Virgin

Etichete: Virgina Americana 2009 online gratis, American Virgin 2009 online gratis, subtitrare romana American Virgin, American Virgin online subtitrat in romana, subtitrare romana Virgina Americana, Virgina Americana online subtitrat in romana
Comentează

*