Poster Big Momma's House 2 (Acasa la Coana Mare 2)

Big Momma's House 2 online subtitrat (2006) Acasa la Coana Mare 2

Țară: SUA

Gen: Acțiune, Comedie, Crimă

Durată: 1 oră și 39 minute

Notă IMDb: 4.2/10. Un premiu și 4 nominalizări.

Sinopsis Big Momma's House 2 online

SEFA COMEDIILOR SE INTOARCE!

Martin Lawrence revine in rolul agentului FBI Malcolm Turner, un maestru al deghizarilor, care intra iar sub (extra-large) acoperire, dandu-se drept corpolenta septuagenara “Big Momma”.

De data aceasta, sarcina sa este de a preveni un dezastru de proportii nationale, descoperindu-l pe creatorul unui periculos “vierme informatic” cu ajutorul caruia niste persoane rauvoitoare vor sa aiba acces la secrete guvernamentale.

Pentru agentul Turner, singura cale de a-si duce la bun sfarsit misiunea este aceea de a se infiltra in casa suspectului Tom Fuller (interpretat de Mark Moses) si a sotiei acestuia Leah (interpretata de Emily Procter), ca dadaca a copiiilor lor– Andrew, Carrie si Molly. Inca o data, Turner trebuie sa intre in pielea alter ego-ului sau, Hattie Mae Pierce, poreclita Coana Mare.

Sarcina lui Turner in calitate de dadaca nu este deloc usoara, intrucat trebuie sa gestioneze programul incarcat al celor trei copii ai familiei Fuller, sa efectueze numeroasele sarcini menajere si, in acelasi timp, sa adune informatii in secret despre “viermele informatic” creat de Tom.

Prin prezenta sa, Coana Mare ii ajuta pe membrii disfunctionalei familii Fuller sa-si refaca relatiile de familie perturbate si, in acelasi timp, acest lucru il face sa-si vada cu alti ochi membrii propriei familii, printre care fiul sau vitreg Trent (interpretat de Jascha Washington) si sotia sa Sherrie (interpretata de Nia Long).

De asemenea, Malcolm invata cum sa mentina echilibrul intre munca sa si responsabilitatile familiale. Desigur, a trebuit sa poarte rochii inflorate si sani falsi pentru a ajunge la aceste concluzii, dar ce conteaza?

Filmul se încarcă...

Big Momma's House 2 (Acasa la Coana Mare 2) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Big Momma's House 2

Etichete: Big Momma's House 2 online subtitrat in romana, subtitrare romana Acasa la Coana Mare 2, subtitrare romana Big Momma's House 2, Acasa la Coana Mare 2 online subtitrat in romana, Acasa la Coana Mare 2 2006 online gratis, Big Momma's House 2 2006 online gratis
1 comentariu
  1. Alin a scris pe 3 martie 2014, 10:51: [ link ]

    Asa si asa.

    răspunde

Lasă un răspuns

*