Poster Bob the Butler (Valetul Bob)

Bob the Butler online subtitrat (2005) Valetul Bob

Țară: Marea Britanie

Gen: Comedie, Familie

Durată: 1 oră și 30 minute

Notă IMDb: 5.7/10. O nominalizare.

Sinopsis Bob the Butler online

Bob Tree (Tom Green) este un tip extrem de neindemanatic, inclinat spre tot soiul de accidente si, in consecinta, incapabil sa pastreze vreo slujba. Pe scurt: bine intentionat, mare ghinionist. Bob se incapataneaza si refuza sa accepte ca asta e voia destinului si se inscrie la Butler School pentru a scapa prin educatie de stangacie si nepricepere.

Anne Smythe (Brooke Shields) este mama singura a doi copii in plina criza pre-adolescentina, iubita unui francez care asteapta sa i se dea toata atentia din lume, si posesoarea unui job super-stresant. Ce sa mai, e pe punctul de a scapa de sub control toate lucrurile din viata ei!

In nevoia disperata de a gasi orice ajutor specializat, Anne da peste un flier in care Bob isi promoveaza talentele de babysitter. Evident, copiii il plac imediat pe bufonul de Bob si isi conving mama sa il angajeze fulltime. Ceea ce nu e neaparat foarte greu avand in vedere faptul ca cv-ul lui Bob are pe el marca “Butler School”, ceea ce pentru Anne este, in prima faza, o garantie ca e cel mai potrivit om in grija caruia sa-si lase copiii si casa.

Evident, dupa o serie de catastrofe domestice, Bob e din nou dat afara, dar nu inainte de a-i ajuta pe copii sa treaca printr-o serie de crize tipice varstei, ceea ce o face pe Anne sa isi reconsidere decizia.

Filmul se încarcă...

Bob the Butler (Valetul Bob) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Bob the Butler

Etichete: Valetul Bob 2005 online gratis, subtitrare romana Bob the Butler, Bob the Butler online subtitrat in romana, Valetul Bob online subtitrat in romana, Bob the Butler 2005 online gratis, subtitrare romana Valetul Bob
Comentează

*