Poster Bottoms Up (Fiţe de Hollywood)

Bottoms Up online subtitrat (2006) Fiţe de Hollywood

Țară: SUA

Gen: Comedie, Dragoste

Durată: 1 oră și 29 minute

Notă IMDb: 2.1/10

Sinopsis Bottoms Up online

Owen Peadman este un barman din Minnesota. Pentru a-l ajuta pe tatal sau sa stranga bani pentru micul sau restaurant, Owen se duce in Los Angeles sa concureze in competitia “King of the Bar”. Dupa ce pierde in fata unui barman din LA, Owen il cauta pe exoticul sau unchi, Earl. Acesta il ajuta pe Owen sa castige bani, obtinandu-i o slujba in cadrul un show de scandal. Determinat sa obtina un subiect cat mai picant, care sa ii aduca suma de bani necesara, Owen si unchiul Earl isi indreapta atentia asupra celui mai nou tanar star de la Hollywood, Hayden Field. Planul lor este sa se infiltreze in lumea acestuia, prin intermediul prietenei lui, starleta Lisa Mancini. Lucrurile se complica in momentul in care Owen se indragosteste de Lisa.

Filmul se încarcă...

Bottoms Up (Fiţe de Hollywood) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Bottoms Up

Etichete: Bottoms Up 2006 online gratis, Fite de Hollywood online subtitrat in romana, Fite de Hollywood 2006 online gratis, Bottoms Up online subtitrat in romana, subtitrare romana Fite de Hollywood, subtitrare romana Bottoms Up
Comentează

*