Poster Cape Fear (Promontoriul groazei)

Cape Fear online subtitrat (1991) Promontoriul groazei

Țară: SUA

Gen: Thriller

Durată: 2 ore și 8 minute

Notă IMDb: 7.3/10. Nominalizat pentru 2 premii Oscar. Alte 6 premii și 11 nominalizări.

Sinopsis Cape Fear online

Un recital actoricesc de excepţie în regia celebrului Martin Scorsese. Un deţinut (Robert de Niro) este eliberat din închisoare după ispăşirea pedepsei. El consideră că a fost condamnat pe nedrept, mai ales din cauza procurorului (Nick Nolte). Familia acestuia pare una unită şi liniştită, tipic americană, dar va deveni ţinta răzbunării diabolice a infractorului. Atât soţia (Jessica Lange) cât şi fiica (Juliette Lewis), chiar şi inocentul câine al casei devin rând pe rând victime ale celei mai eficiente terori: cea psihologică. O răzbunare în care până şi asasinatul ar potoli prea puţin resentimentele celui ce crede că a fost nedreptăţit. Un avertisment pentru cei care cred că au dreptul de a-i judeca pe alţii şi că întotdeauna dreptatea este numai de partea lor.

Filmul se încarcă...

Cape Fear (Promontoriul groazei) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Cape Fear

Etichete: Cape Fear online subtitrat in romana, subtitrare romana Promontoriul groazei, Promontoriul groazei 1991 online gratis, Promontoriul groazei online subtitrat in romana, subtitrare romana Cape Fear, Cape Fear 1991 online gratis
1 comentariu
  1. adriana a scris pe 4 ianuarie 2014, 17:41: [ link ]

    unde mama masii e traducerea la un astfel de film perfect?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    răspunde

Lasă un răspuns

*