Poster Deja Vu (Dincolo de trecut)

Deja Vu online subtitrat (2006) Dincolo de trecut

Țară: SUA

Gen: Acțiune, Science-Fiction, Thriller

Durată: 2 ore și 6 minute

Notă IMDb: 7.0/10. Un premiu și 5 nominalizări.

Sinopsis Deja Vu online

Toţi am experimentat pe pielea noastră neliniştitoarea senzaţie de deja vu, acea răzvrătire a memoriei pe care o trăieşti când întâlneşti un necunoscut şi ai senzaţia că-l stii de-o viaţă sau când recunoşti un loc deşi ştii foarte bine că n-ai fost niciodată acolo. Dar dacă aceste senzaţii sunt de fapt avertismente trimise din trecut sau indicii cu privire la viitor? Deja vu-ul este cel care îl ghidează pe agentul Doug Carlin în investigaţia sa cu privire la un atentat soldat cu sute de morţi. Chemat să recupereze toate dovezile posibile după ce un feribot din New Orleans explodează din cauza unei bombe, Carlin este pe cale de a descoperi că ceea ce toţi oamenii consideră că se petrece “numai în mintea lor” este de fapt ceva mult mai puternic, ceva care-l va conduce într-o cursă cu miză imensă: salvarea vieţii a sute de oameni.

Filmul se încarcă...

Deja Vu (Dincolo de trecut) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Deja Vu

Etichete: Dincolo de trecut online subtitrat in romana, Dincolo de trecut 2006 online gratis, Deja Vu 2006 online gratis, subtitrare romana Dincolo de trecut, Deja Vu online subtitrat in romana, subtitrare romana Deja Vu
1 comentariu
  1. Alin a scris pe 2 martie 2014, 16:53: [ link ]

    Acest film iti pune minte sa lucreze. Frumos.

    răspunde

Lasă un răspuns

*