Poster Desperate Measures (Măsuri disperate)

Desperate Measures online subtitrat (1998) Măsuri disperate

Țară: SUA

Gen: Acțiune, Dramă, Thriller

Durată: 1 oră și 40 minute

Notă IMDb: 5.9/10. Un premiu.

Sinopsis Desperate Measures online

Regizat de un expert in arta thriller-urilor, Barbet Schroeder, filmul Masuri disperate are un ritm nebunesc alimentat de o intriga originala, rasturnari spectaculoase de situatie si de o distributie in care exceleaza doi mari actori – Andy Garcia si Michael Keaton.

Politistul Frank Conner (Andy Garcia) al carui fiu bolnav de cancer are nevoie urgenta de un transplant de maduva, gaseste donatorul perfect in persoana lui Peter McCabe, un condamnat pe viata pentru crima (Michael Keaton), un tip extrem de periculos inzestrat cu un sarm malefic. In spital, detinutul scapa de sub escorta si orasul San Francisco intra in alerta de gradul zero. Stiind ca nu va fi ucis, deoarece pentru transplant este nevoie de el viu si nevatamat, sociopatul McCabe isi arata, odata ajuns in libertate, adevarata sa fata.

Pentru ca viata copilului sau depinde de viata ucigasului, Conner este prins la mijloc intre dragostea pentru fiul sau si datoria de politist. El va face insa tot ce-i sta in putinta pentru a-l prinde viu pe McCabe spre nemultumirea superiorilor sai. Scenele cu Garcia si Keaton fata in fata fac toti banii, disperarea tatalui fiind intr-un contrapunct tulburator cu extraordinarul cinism al criminalului.

Filmul se încarcă...

Desperate Measures (Măsuri disperate) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Desperate Measures

Etichete: Desperate Measures 1998 online gratis, Masuri disperate 1998 online gratis, subtitrare romana Desperate Measures, Masuri disperate online subtitrat in romana, Desperate Measures online subtitrat in romana, subtitrare romana Masuri disperate
Comentează

*