Poster Dilwale Dulhania Le Jayenge (Dragoste cu scântei)

Dilwale Dulhania Le Jayenge online subtitrat (1995) Dragoste cu scântei

Țară: India

Gen: Comedie, Dragoste, Dramă, Musical

Durată: 3 ore și 9 minute

Notă IMDb: 7.8/10. 11 premii.

Sinopsis Dilwale Dulhania Le Jayenge online

În timp ce Raj este bogat, nu are nicio grijă şi nu ţine seama de constrângeri, Simran provine dintr-o familie care se conduce după vechile tradiţii indiene. Cei doi se întâlnesc într-o excursie în Europa şi ceea ce începe ca o joacă se transformă curând în iubire. Dar atunci când cei doi protagonişti îşi dau seama de asta, este deja prea târziu. Simran este în drum spre India pentru a se căsători cu fiul unui prieten al tatălui său, cu care era logodită de mică. Raj o urmează, hotărât să nu renunţe la iubirea lor, dar va reuşi el oare să convingă familia aceasta consevatoare?

Filmul se încarcă...

Dilwale Dulhania Le Jayenge (Dragoste cu scântei) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Dilwale Dulhania Le Jayenge

Etichete: Dragoste cu scantei online subtitrat in romana, subtitrare romana Dragoste cu scantei, Dilwale Dulhania Le Jayenge online subtitrat in romana, Dilwale Dulhania Le Jayenge 1995 online gratis, Dragoste cu scantei 1995 online gratis, subtitrare romana Dilwale Dulhania Le Jayenge
3 comentarii
 1. yasmeen a scris pe 6 iulie 2013, 21:56: [ link ]

  un film ce merita vazut

  răspunde
 2. Carmen Enache a scris pe 19 noiembrie 2013, 9:22: [ link ]

  super filmul trebuie vazut

  răspunde
 3. Carmen Enache a scris pe 20 noiembrie 2013, 10:22: [ link ]

  tare filmul

  răspunde

Lasă un răspuns

*