Poster Dinner for Schmucks (Cină pentru fraieri)

Dinner for Schmucks online subtitrat (2010) Cină pentru fraieri

Țară: SUA

Gen: Comedie

Durată: 1 oră și 54 minute

Notă IMDb: 5.8/10. O nominalizare.

Sinopsis Dinner for Schmucks online

Comedia “Dinner for Schmucks” spune povestea lui Tim (Paul Rudd), un director executiv care tocmai a primit o invitaţie la “Cină pentru idioţi”, un eveniment lunar organizat de şeful său care promite nişte avantaje directorului care vine însoţit de cel mai mare măscărici. Logodnica lui Tim, Julie, găseşte acest eveniment ca fiind unul de prost gust aşa că Tim cade de acord să nu se prezinte la cină, până în ziua în care îl întâlneşte pe Barry (Steve Carell) – un angajat al IRS-ului care îşi ocupă timpul liber construind diorame cu şoareci împăiaţi – şi îşi dă seama că a dat peste şeful idioţilor. Tim nu poate să reziste, şi îl invită pe Barry, ale cărui greşeli bine intenţionate trimit în curând viaţa lui Tim într-o pantă descendentă şi o serie de întâmplări comice, punerea în pericol a unei afaceri majore, aducerea înapoi a fostei iubite, Darla, înapoi în viaţa lui Tim, şi aruncând-o pe Julie (sau cel puţin aşa crede Tim) în braţele altui bărbat.

Filmul se încarcă...

Dinner for Schmucks (Cină pentru fraieri) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Dinner for Schmucks

Etichete: Cina pentru fraieri 2010 online gratis, subtitrare romana Dinner for Schmucks, subtitrare romana Cina pentru fraieri, Dinner for Schmucks online subtitrat in romana, Dinner for Schmucks 2010 online gratis, Cina pentru fraieri online subtitrat in romana
Comentează

*