Divergent online subtitrat (2014)

Țară: SUA

Dată lansare: 18 martie 2014

Gen: Acțiune, Aventură, Science-Fiction

Durată: 2 ore și 19 minute

Notă IMDb: 7.6/10 din 11614 voturi

Filmul se încarcă...

Divergent online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Divergent

Etichete: subtitrare romana Divergent, Divergent online subtitrat in romana, Divergent 2014 online gratis
10 comentarii
 1. damyan a scris pe 25 martie 2014, 19:06:

  In ultimul timp , sa zicem 4-5 ani apar tot felri de filme de genul cum ar fi: Time , Jocurile foamei , Snowpiercer , Divergent etc care transmit un mesaj :“ asa va fi in viitor“ sau cel putin sub o alta forma. Si ceea ce e ciudat e ca oamenilor le plac acest gen de film si in subconstientul lor ar vrea sa se intample asa, ceea ce si se va intampla conform celor spuse in Biblie de Dumnezeu. Omul e o fiinta ciudata..

  răspunde
  • Admin TopFilme.net a scris pe 25 martie 2014, 19:19:

   Corecta observatie. Trebuie sa precizez ca mie nu-mi place deloc acest viitor hiper-tehnologizat… in care nu vezi decat zgarie-nori si colosi de otel si copaci zero (oare oamenii aia ce-or respira?). Ar trebui sa tragem un puternic semnal de alarma.. oare chiar asta ne dorim de la viata?

   răspunde
 2. damyan a scris pe 25 martie 2014, 20:36:

  Ciudat e faptul ca am citit si studiat Biblia, printre alte multe carti de psihologie,psihosociologie si in psihologie totul e relativ si mai putin adevar ,se merge pe supozitii , exact ca ”la alba neagra“ , si oamenii care nu sunt in tema cred ceea ce le zice un psiholo/psihiatru. Pe cand in Biblie totul e adevarat , e de acum 2 mii de ani ,poate si mai mult,si nimeni nu a cotrazis.o nici macar musulmanii. E infricosator ca in viitorul apropiar 1 om din 3 va muri ,pe urma 1 din 2 , iti dai seama cate miliarde vor muri? Si cum? atatea miliarde pot muri doar printr’un singur fel..bomba nucleara. Efectul unei bombe nucleare e ca se desprinde pielea de carne si te evapori , asta spunea Biblia de acum mii de ani..infricosator. Un salut cordial

  răspunde
  • Admin TopFilme.net a scris pe 25 martie 2014, 23:06:

   “atatea miliarde pot muri doar printr’un singur fel..bomba nucleara”.
   Nu. Nu numai. Sunt multe amenintari care ne pandesc, mai mult sau mai putin:
   - dezastru planetar, datorat schimbarilor climatice
   - razboaie (nu neaparat trebuie sa foloseasca materiale atomice) ce vor fi din ce in ce mai probabile in viitor cand resursele (mancare, terenuri fertile, materiale rare, petrol, gaze etc.) vor fi din ce in ce mai limitate
   - asa numita “apocalipsa antibioticelor” (vezi aici: http://www.scientia.ro/biologie/67-evolutionism/5107-vom-evita-o-apocalipsa-a-antibioticelor.html)

   răspunde
 3. sorin a scris pe 26 martie 2014, 22:40:

  nu ati inteles nimic filmul ca sii romanul nu are nici o legatura cu actiunea propriu zisa este de fapt o hiperboka sa faptul ca de fapt ne luptam cu noi insine de fapt dar filmul este prea subtil ca sa il intelegeti

  răspunde
  • Admin TopFilme.net a scris pe 26 martie 2014, 23:27:

   Discutia nu era despre film, ci despre cadrul filmului, ca sa zic asa.

   răspunde
 4. andrei a scris pe 30 martie 2014, 22:00:

  Filmul,interesant, nu l-am vazut, n-am citit cartea, insa, este acelasi tip de film distopic,zic ei…Daca vreti ceva mai interesant sa vedeti va recomand Cloud Atlas. Cred ca Biblia spune un adevar asa de adevarat incat omul inceraca din rasputeri sa se minta in fel si chip..si vad ca reuseste. Nu stiu cum va fi viitorul, dar merita citit in present, si daca il citesti bine, totul merge pe o cale foarte ingusta, unde se controleaza MINITI SI COMPORTAMENTE prin manipulare ( radio, filme,ziare,musica- arta din pacate a ajuns asa…;) si etc etc Alegeti bine mai inaite sa cititi, mai inainte sa vedeti un film, mai inaite sa ascultati o melodie. Pace.

  răspunde
 5. Alex a scris pe 1 aprilie 2014, 17:40:

  Interesant filmul! Personal cred ca sfarsitul oamenilor va fi adus de armele biologice (virusuri, bacterii) create de om si scapate de sub control. O astfel de arma ar afecta intreaga planeta in cel mai scurt timp, imagineaza-ti numai ca dai mana cu cineva, atingi un obiect si peste cateva zile sa spunem ca mori, dar pana atunci cu cate persoane ai intrat in contact? Si ele la randul lor cu cate? Pagubele materiale ar fi zero iar vietile luate miliarde! Ganditi-va numai!

  răspunde
 6. eu a scris pe 26 aprilie 2014, 22:41:

  pct.34.33; pct.51.14; pct.64.28; pct.80.00; pct.99.38 – DEFINESC FILMUL – S T E R P – de altfel

  răspunde
 7. Judalau a scris pe 6 iulie 2014, 22:36:

  Acest film,dar Biblia trebui mai multa claritate.
  Altfel neclaritate.

  răspunde

Lasă un răspuns

*