Poster Dodgeball: A True Underdog Story (Păzea la minge!)

Dodgeball: A True Underdog Story online subtitrat (2004) Păzea la minge!

Țară: SUA

Gen: Comedie, Sport

Durată: 1 oră și 32 minute

Notă IMDb: 6.7/10. 2 premii și 5 nominalizări.

Sinopsis Dodgeball: A True Underdog Story online

FERESTE BILUŢELE!

Vă mai amintiţi teama aceea din copilărie când, jucându-vă cu mingea pe terenul din cartier, vă era teamă să primiţi o minge în cap? Sau dulcele gust al răzbunării atunci când îl nimereaţi cu mingea pe nesuferitul clasei? Da? Atunci pregătiţi-vă să retrăiţi aceste clipe unice la vârsta maturităţii!

Sportul numit “dodgeball” a devenit un adevărat fenomen cultural. În toate oraşele mari americane au luat fiinţă echipe şi asociaţii dedicate acestui sport, iar revistele Vanity Fair şi The New York Times îi aduc din ce în ce mai multe elogii. A venit, deci, vremea să se facă şi un film pe această temă.

Peter LaFleur (Vince Vaughn) este un individ neisprăvit, dar plin de şarm. El este proprietarul unui club sportiv, cu o sală de gimnastică amărâtă, a cărei clientelă este formată din câţiva rataţi – un tip care se crede mare pirat, un individ jigărit care visează să cucerească o majoretă celebră, un obsedat de sporturi obscure, un tânăr cam sărac cu duhul şi un smecher care se crede atotştiutor dar care, bineînţeles, habar n-are de nimic.

Dărăpănata sala a lui Peter atrage atenţia lui White Goodman (Ben Stiller), proprietarul unei celebre săli de fitness numite Globo Gym, care intenţionează să pună stăpânire pe sala lui Peter. Goodman apelează la avocata Kate Veatch (Christine Taylor) pentru a-i perfecta afacerea. Însă farmecul adolescetin al lui Peter o cucereşte şi Kate trece de partea cealaltă a baricadei, dispusă să îl ajute să îşi păstreze sala. Metoda propusă de Peter pentru a desemna câştigătorul este un meci de dodgeball între “echipa sa” şi cea de la Globo Gym.

Filmul se încarcă...

Dodgeball: A True Underdog Story (Păzea la minge!) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Dodgeball: A True Underdog Story

Etichete: Dodgeball: A True Underdog Story online subtitrat in romana, subtitrare romana Dodgeball: A True Underdog Story, Pazea la minge! online subtitrat in romana, Pazea la minge! 2004 online gratis, subtitrare romana Pazea la minge!, Dodgeball: A True Underdog Story 2004 online gratis
1 comentariu
  1. cosmin a scris pe 30 ianuarie 2012, 19:37: [ link ]

    cool

    răspunde

Lasă un răspuns

*