Poster Dunston Checks In (Panica de la Hotel Majestic)

Dunston Checks In online subtitrat (1996) Panica de la Hotel Majestic

Țară: SUA

Gen: Aventură, Comedie, Familie

Durată: 1 oră și 28 minute

Notă IMDb: 4.8/10. 3 nominalizări.

Sinopsis Dunston Checks In online

Hotelul Majestic este un hotel foarte luxos de 5 stele care are un renume de invidiat in intreaga lume. Managerul Robert Grant este responsabil sa isi pastreze clientii fericiti dar in acelasi timp trebuie sa aiba grija de copiii lui, Brian si Kyle, care sunt foarte obositori si neascultatori.

Robert afla ca o a sasea stea poate fi adaugata hotelului daca un anumit critic este impresionat, iar aceasta persoana este un invitat sub acoperire. In acelasi timp Lord Rutlidge (Rupert Everett), un hot de bijuterii, si urangutanul lui bine antrenat, Dunston, se cazeaza la hotel. Dunston este dresat de catre stapanul sau violent sa fure, dar atunci cand ii cunoaste pe Kyle si Brian are o sansa sa scape de aceasta viata si sa fie liber.

Lucrurile o iau razna si totul se transforma in haos iar sansa hotelului de a primi o stea s-ar putea sa fie spulberata de aventura prin care trec Dunston si cei doi copii.

Filmul se încarcă...

Dunston Checks In (Panica de la Hotel Majestic) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Dunston Checks In

Etichete: Dunston Checks In 1996 online gratis, Dunston Checks In online subtitrat in romana, Panica de la Hotel Majestic 1996 online gratis, Panica de la Hotel Majestic online subtitrat in romana, subtitrare romana Panica de la Hotel Majestic, subtitrare romana Dunston Checks In
Comentează

*