Poster Eloise at Christmastime (Eloise, micuta cupidon)

Eloise at Christmastime online subtitrat (2003) Eloise, micuta cupidon

Țară: SUA

Gen: Comedie, Dramă, Familie

Durată: 1 oră și 29 minute

Notă IMDb: 6.9/10. A câștigat 1 Primetime Emmy. Încă un premiu și 2 nominalizări.

Sinopsis Eloise at Christmastime online

Craciunul la Hotelul Plaza promite a fi mai special ca niciodata, toata lumea se pregateste de nunta! In timp ce astepta ca mama ei sa soseasca de la Paris, Eloise, ca sa-i treaca timpul mai repede, da o mana de “ajutor” la pregatirile pentru nunta. Coordonatoarea, Prunella Stickler, o avertizeaza pe Eloise sa nu se bage, deoarece mireasa nu este nimeni alta decat Rachel, fiica proprietarului hotelului. Insa cand Eloise incepe sa banuiasca care sunt adevaratele intentii ale lui Brooks, ginerele, si ca Rachel inca mai simte ceva pentru Bill, prima ei dragoste, face pe petitoarea avand grija sa triumfe dragostea adevarata!

Filmul se încarcă...

Eloise at Christmastime (Eloise, micuta cupidon) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Eloise at Christmastime

Etichete: Eloise, micuta cupidon online subtitrat in romana, Eloise at Christmastime online subtitrat in romana, subtitrare romana Eloise at Christmastime, subtitrare romana Eloise, micuta cupidon, Eloise at Christmastime 2003 online gratis, Eloise, micuta cupidon 2003 online gratis
Comentează

*