Poster Encrypt (Codurile)

Encrypt online subtitrat (2003) Codurile

Țară: SUA

Gen: Science-Fiction

Durată: 1 oră și 41 minute

Notă IMDb: 4.2/10

Sinopsis Encrypt online

Misiunea este sã spargã codurile

Provocarea este sã rãmânã în viatã

Lumea a ajuns un iad. Iar iadul a a preluat controlul. În 2068, rãzboaiele si atacurile ecologice au distrus atmosfera pãmântului, straturile de ozon sunt simple fâsii, iar furtuni apocaliptice pedepsesc fãrã milã Planeta Albastrã.

Taberele de supravietuitori luptã pentru putinele resurse de hranã rãmase, recurgând chiar sila acte de canibalism.

John Thomas Garth, unul dintre supravietuitori, fost maior al Marinei Americane, distins în trecut cu Medalia de Onoare, încearcã sã-si apere oamenii în fata inevitabilului sfârsit. Dar speranta începe sã licãreascã în ceea ce pare o ofertã destul de simplã. Garth este angajat de unul dintre cei mai bogati oameni în viatã sã “salveze” câteva dintre cele mai valoroase opere de artã aflate pe un domeniu din apropiere, iar în schimbul acestora, oamenii sãi vor primi alimente si medicamente – este o ofertã pe care nu o poate refuza.

Nu trebuie decât sã formeze o echipã de luptãtori cu ajutorul cãrora sã spargã codul sistemului de apãrare ce a nimicit douã dintre echipajele de elitã care s-au aventurat pânã acolo. Aici vor avea de înfruntat umbre letale, capcane, bombe si o monstruozitate denumitã “Fortãreata”, un robot de luptã autonom creat pentru a distruge intrusii. Cea mai mare fricã a lor este cã nu se vor mai întoarce.

Filmul se încarcă...

Encrypt (Codurile) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Encrypt

Etichete: Encrypt 2003 online gratis, Codurile 2003 online gratis, Encrypt online subtitrat in romana, Codurile online subtitrat in romana, subtitrare romana Codurile, subtitrare romana Encrypt
Comentează

*