Poster Enemies Closer

Enemies Closer online subtitrat (2013)

Țară: SUA

Dată lansare: 4 decembrie 2013

Gen: Acțiune, Thriller

Durată: 1 oră și 25 minute

Notă IMDb: 5.1/10

Sinopsis Enemies Closer online

Enemies Closer sau “Duşmani Apropiaţi” este un thriller cu o poveste impresionantă ce ilustrează măreţia pădurilor sălbatice ale ţinuturilor nepopulate de oameni dintre SUA şi Canada dar şi pe a pădurarului care ducea o viaţă nu tocmai liniştită pe acele ţinuturi. Pădurarul avea o “simpatie” specială pentru fostul luptător din trupele speciale ale Marinei Americane, Henry.

Viaţa celor doi se complică când interesele lor se intersectează cu cele ale unui mare cartel de droguri, care-i forţează să ajute la preluarea unui mare transport de stupefiante ce părea că dispăruseră la graniţa dintre cele două tari, Canada şi SUA.

Prins în imensitatea pustie a pădurilor, cu nici-un fel de comunicare cu lumea din afară, Henry se trezeşte faţă-n faţă cu Clay, un om cu o vendetă personală împotriva lui Henry care revenise doar spre a se răzbuna.

Prinşi în faţa acestui fapt cei doi foşti amici sunt obligaţi să pună deoparte neînţelegerile personale şi să lucreze împreună sau să moară de mâinile traficanţilor de droguri, o gaşcă nemiloasă ce nu se da înapoi de la nimic spre a pune mâna din nou pe încărcătura pierdută.

Filmul se încarcă...

Enemies Closer online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Enemies Closer

Etichete: Enemies Closer online subtitrat in romana, Enemies Closer 2013 online gratis, subtitrare romana Enemies Closer
1 comentariu
  1. Dan a scris pe 16 februarie 2013, 18:38: [ link ]

    Pai puneti filmul care scrie.Aici vad ca imi dati kick boxing cu van dame!!!!!!!!

    răspunde

Lasă un răspuns

*