Poster Fei ying (Soimul de argint)

Fei ying online subtitrat (2004) Soimul de argint

Țară: Hong Kong

Gen: Acțiune, Aventură

Durată: 1 oră și 39 minute

Notă IMDb: 5.1/10

Sinopsis Fei ying online

Lulu Wong (Michelle Yeoh) este una dintre cele mai respectate si bogate femei de afaceri din orasul Polaris, in timpul zilei. Pentru ca noaptea, Lulu Wong are o viata ascunsa, pe care nu o cunoaste nimeni, cu exceptia asistentei ei, Mimi. De ceva vreme, infractorii din Polaris au un adversar mai de temut decat politia, pentru ca sunt vanati de o persoana care-si ascunde identitatea in spatele unei masti care infatiseaza un soim din argint. Aceasta situatie este considerata intolerabila de catre politie si mai ales de Rich Man, care a primit sarcina de a captura soimul de argint prin orice mijloace. Insa fara sa-si dea seama, Rich Man este mai aproape de adevarata identitate a misteriosului justitiar decat crede. Pentru ca, in adolescenta, a invatat sa lupte, la templul calugarilor shaolin alaturi de frumoasa Lulu, de care s-a indragostit din prima clipa de cand a vazut-o. Insa ani mai tarziu, cand o cunoaste pe sofisticata femeie de afaceri Lulu Wong, Rich Man nu s-a gandit nici o clipa ca aceasta este prima si unica sa mare dragoste.

Teribilul justitiar, care a ingrozit lumea interlopa, are de purtat unul dintre cele mai grele razboaie, pentru ca noul dusman, nu numai al orasului, ci al intregii umanitati, Alexander Wolfe, pune la cale un plan infernal de dominatie mondiala. El vrea sa puna mana pe putere trimitand mesaje subliminale prin intermediul telefoanelor mobile. Rich Man trebuie astfel sa-si uneasca puterile cu misteriosul luptator pentru a-l impiedica pe Alexander sa-si puna in aplicare intentiile malefice.

Filmul se încarcă...

Fei ying (Soimul de argint) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Fei ying

Etichete: Soimul de argint online subtitrat in romana, subtitrare romana Soimul de argint, subtitrare romana Fei ying, Soimul de argint 2004 online gratis, Fei ying online subtitrat in romana, Fei ying 2004 online gratis
Comentează

*