Poster Good Boy! (Câinele extraterestru)

Good Boy! online subtitrat (2003) Câinele extraterestru

Țară: SUA

Gen: Comedie, Dramă, Familie, Fantastic, Science-Fiction

Durată: 1 oră și 28 minute

Notă IMDb: 4.9/10. 3 nominalizări.

Sinopsis Good Boy! online

Puneti lãbutele pe aceastã comedie irezistibilã în care joacã Molly Shannon, Liam Aiken si Kevin Nealon, dar mai ales partea patrupedã – ajutatã de vocile lui Matthew Broderick, Cheech Marin, Brittany Murphy, Vanessa Redgrave, Delta Burke si Carl Reiner!

Owen (Liam Aiken) este un bãietel de 12 ani care reuseste sã-si convingã pãrintii (Molly Shannon si Kevin Nealon) sã adopte un cãtelus pe care îl va numi Hubble (vocea lui Matthew Broderick) si care va dovedi nu numai cã stie sã ridice frumos lãbuta sau sã se rostogoleascã la comandã, dar sa si vorbeascã, la propriu! Hubble se dovedeste a fi un agent interplanetar venit din sistemul solar Sirius. Owen descopera acum cã Hubble si restul prietenilor sãi patrupezi sunt într-o misiune de cucerire a Pãmântului!

Filmul se încarcă...

Good Boy! (Câinele extraterestru) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Good Boy!

Etichete: Good Boy! 2003 online gratis, Cainele extraterestru 2003 online gratis, subtitrare romana Good Boy!, Cainele extraterestru online subtitrat in romana, subtitrare romana Cainele extraterestru, Good Boy! online subtitrat in romana
Comentează

*