Poster Havoc (Experienţe extreme)

Havoc online subtitrat (2005) Experienţe extreme

Țară: Germania

Gen: Crimă, Dramă

Durată: 1 oră și 25 minute

Notă IMDb: 5.5/10. Un premiu și o nominalizare.

Sinopsis Havoc online

Filmul o are în prim plan pe Allison, o tânără din înalta societate, plictisită de traiul fără griji pe care îl duce alături de iubitul şi prietenii săi. Fascinată de cultura hip-hop, tânăra porneşte spre un cartier rău famat al Los Angeles-ului, cu intenţia de a experimenta senzaţii tari. Aici îl întâlneşte pe Hector, un traficant mexican de droguri, care o prezintă prietenilor săi. După o noapte de petrecere, alcool şi droguri, Allison şi Emily, prietena sa, îşi exprimă dorinţa de a se alătura găştii lui Hector. Ca probă de iniţiere, fetelor li se impune să facă sex cu membrii găştii. Deşi la început sunt de acord, fetele se răzgândesc şi acest fapt atrage mânia tinerilor, care o violează pe Emily. Urmează acuzaţii de viol, trădări, minciuni, confruntări între găşti şi chiar tentative de sinucidere.

Filmul se încarcă...

Havoc (Experienţe extreme) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Havoc

Etichete: Havoc 2005 online gratis, subtitrare romana Havoc, subtitrare romana Experiente extreme, Havoc online subtitrat in romana, Experiente extreme online subtitrat in romana, Experiente extreme 2005 online gratis
Comentează

*