Poster Haywire (Haywire: Cursa pentru supravietuire)

Haywire online subtitrat (2011) Haywire: Cursa pentru supravietuire

Țară: SUA

Gen: Acțiune, Thriller

Durată: 1 oră și 33 minute

Notă IMDb: 5.8/10. 5 nominalizări.

Sinopsis Haywire online

Mallory Kane este un agent superantrenat care lucrează pentru o agenţie guvernamentală de securitate în cele mai murdare şi mai periculoase colţuri ale lumii. După ce eliberează cu succes un jurnalist chinez ţinut ostatic, aceasta este înlocuită şi lăsată să moară de cineva apropiat ei din propria agenţie. Fiind deodată ţinta unor asasini profesionişti care-i ştiu orice mişcare, Mallory trebuie să găsească adevărul pentru a rămâne în viaţă.

Folosindu-şi abilităţile dezvoltate în timpul antrenamentelor militare, ea pune la cale o ingenioasă şi periculoasă cursă. Dar când lucrurile se precipită, Mallory realizează că poate fi ucisă rapid dacă nu găseşte o cale să-şi schimbe poziţia în faţa adversarului.

Filmul se încarcă...

Haywire (Haywire: Cursa pentru supravietuire) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Haywire

Etichete: Haywire online subtitrat in romana, Haywire: Cursa pentru supravietuire online subtitrat in romana, subtitrare romana Haywire: Cursa pentru supravietuire, Haywire: Cursa pentru supravietuire 2011 online gratis, subtitrare romana Haywire, Haywire 2011 online gratis
Comentează

*