Poster Hollow Man (Omul invizibil)

Hollow Man online subtitrat (2000) Omul invizibil

Țară: SUA

Gen: Acțiune, Science-Fiction, Thriller

Durată: 1 oră și 52 minute

Notă IMDb: 5.7/10. Nominalizat pentru un Oscar. Alte 7 premii și 9 nominalizări.

Sinopsis Hollow Man online

Ideea invizibilitatii umane a intrigat omenirea timp de cateva secole. Transmis din generatie in generatie, prin viu grai si literatura, acest subiect fascinant este acum pe cale de a fi explorat de catre renumitul regizor Paul Verhoeven intr-un nou thriller provocator si plin de suspans “Invizibil si periculos”.

In cel mai recent film captivant elaborat de mintea fertila a lui Verhoeven, omul de stiinta superdotat, Sebastian Caine (Kevin Bacon), descopera un ser care induce vizibilitatea totala. Transformarea sa remarcabila are ca rezultat o putere inimaginabila,care pare sa-i sufoce simtul moralitatii, si care sa-i sufoce simtul moralitatii, si care va avea un deznodamant naprasnic si inspaimantator. ” Esre uimitor ce poti face atunci cand nu mai ai cum sa te privesti in oglinda”, afirma Caine.

Aceasta drama neobisnuita il are in centrul atentiei pe acest om de stiinta stralucit, arogant dar carismatic, care conduce un proiect de cercetare strict secret in guvernul american pentru aflarea secretului invizibilitatii. Atunci cand formula invizibilitatii este testata cu succes pe animale,Caine, aflat in culmea fericirii, nesocoteste cu incapatanare ordinele Pentagon-ului si o experimenteaza pe propria persoana.

Din nefericire, acest joc periculos ia o turnura complet nedorita din momentul in care procedura nu poate fi inversata. Caine,’omul invizibil’ si asistentii sai Linda McKay (Elisabeth Shue) si Matthew Kensington (Josh Brolin), lupta cu disperare sa contracareze efectul. Insa, invizibilul Caine, manat de tendinte megalomanice latente, devine curand intoxicat de substanta sa nou descoperita. Laboratorul secret se transforma intr-o casa divizata atunci cand oamenii de stiinta isi dau seama ca, dintr-o data, conducatorul lor ii considera drept o amenintare la existenta sa.

Filmul se încarcă...

Hollow Man (Omul invizibil) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Hollow Man

Etichete: subtitrare romana Omul invizibil, Hollow Man 2000 online gratis, Hollow Man online subtitrat in romana, Omul invizibil 2000 online gratis, Omul invizibil online subtitrat in romana, subtitrare romana Hollow Man
Comentează

*