Poster Just My Luck (În căutarea norocului)

Just My Luck online subtitrat (2006) În căutarea norocului

Țară: SUA

Gen: Comedie, Dragoste, Fantastic

Durată: 1 oră și 43 minute

Notă IMDb: 5.1/10. 6 nominalizări.

Sinopsis Just My Luck online

Ashley este o tânără norocoasa a cărei stea nu ştie decât să urce. Jake, în schimb, este un tânăr ghinionist care parcă s-a resemnat deja în faţa necazurilor prin care trece adesea.

După ce reuşeşte să-şi scoată şefa din încurcătură, Ashley este promovata, fiind însărcinată să se ocupe de petrecerea unui client important. Jake, însă, nu reuşeşte nimic din ce îşi propune, dar nici se dă bătut.

Visul lui este să-l întâlnească pe Damon Phillips, un producător important, pentru a-i da un demo cu muzica trupei pe care o manageriaza. Aşa ajunge la petrecerea oraganizată de Ashley, unde intră deghizat în dansator. Cei doi tineri se întâlnesc, iar el o invită la dans. Ceva se întâmplă între ei, iar sărutul pe care-l împărtăşesc cu emoţie vine cu schimbări mai dramatice decât s-ar fi putut bănui. Cei doi par să realizeze un transfer metafizic, fiecare devenind posesor al norocului celuilalt. Viaţa lui Ashley se duce de râpă, în timp ce Jake este, mai nou, plin de baftă.

Oare aşa să rămână sau şansa îi va surâde din nou tinerei roşcate?

Filmul se încarcă...

Just My Luck (În căutarea norocului) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Just My Luck

Etichete: Just My Luck online subtitrat in romana, In cautarea norocului 2006 online gratis, subtitrare romana In cautarea norocului, Just My Luck 2006 online gratis, In cautarea norocului online subtitrat in romana, subtitrare romana Just My Luck
Comentează

*