Poster Last Holiday (Ultima vacanta)

Last Holiday online subtitrat (2006) Ultima vacanta

Țară: SUA

Gen: Aventură, Comedie, Dramă

Durată: 1 oră și 52 minute

Notă IMDb: 6.1/10. 7 nominalizări.

Sinopsis Last Holiday online

Urmariti-o pe timida bucatareasa Georgia Byrd (Queen Latifah, nominalizata la premiul Oscar) din momentul in care primeste vestea ca mai are de trait doar o luna.

Este timpul sa-si traiasca viata la maxim, asa ca Georgia pleaca intr-o vacanta si traieste ca si cum maine ar fi ultima zi din viata. Savurati acesta comedie si radeti de aventurile petrecute de Georgia in Europa, unde, isi shimba atitudinea, garderoba si stilul de viata.

LL COOL J este un petitor chipes care nu vrea ca Georgia sa-i scape printre degete. Timothy Hutton, Gerard Depardieu, Alicia Witt si Giancarlo Esposito evolueaza in aceasta comedie care face ca veselia sa tina vesnic.

Filmul se încarcă...

Last Holiday (Ultima vacanta) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Last Holiday

Etichete: Last Holiday online subtitrat in romana, subtitrare romana Last Holiday, Ultima vacanta 2006 online gratis, subtitrare romana Ultima vacanta, Last Holiday 2006 online gratis, Ultima vacanta online subtitrat in romana
Comentează

*