Poster Le Samouraï (Samuraiul)

Le Samouraï online subtitrat (1967) Samuraiul

Țară: Franța

Gen: Crimă, Dramă, Filme vechi, Mister, Thriller

Durată: 1 oră și 45 minute

Notă IMDb: 8.2/10

Sinopsis Le Samouraï online

Filmul este povestea lui Jef Costello, un ucigas profesionist prezentata frust, si a luptei sale silentioase pentru supravietuire. Jef Costello este angajt ca sa-l ucida pe patronul unui local de jazz. Misiunea este indeplinita, dar problemele de abia incep. In ciuda unui alibi bine construit, Costello este considerat un prim suspect de catre comisarul care ancheteaza cazul. Una din pianistele localului, Valerie, care initial confirmase alibiul “samuraiului”, se “intoarce”, depunand o alta marturie care, de data aceasta, il acuza. Jeff Costello nu intelege de ce pianista si-a schimbat depozitia. Intr-o maniera teatrala si aparent prosteasca, eroul revine in localul de jazz la o ora de maxima audienta si indreapta revolverul, in vazul tuturora, spre Valerie, indicind clar intentia sa de a o ucide in public. Politia, care tinuse localul sub observatie directa, intervine “oportun si decisiv” salvind (aparent) viata pereclitata a pianistei. In final, se dovedeste nu numai ca arma era descarcata, dar nici macar nu fusese vreodata folosita.

Filmul se încarcă...

Le Samouraï (Samuraiul) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Le Samouraï

Etichete: Le Samourai 1967 online gratis, Samuraiul online subtitrat in romana, subtitrare romana Le Samourai, Samuraiul 1967 online gratis, subtitrare romana Samuraiul, Le Samourai online subtitrat in romana
Comentează

*