Poster Limitless (Dincolo de limite)

Limitless online subtitrat (2011) Dincolo de limite

Țară: SUA

Gen: Mister, Science-Fiction, Thriller

Durată: 1 oră și 45 minute

Notă IMDb: 7.3/10. Un premiu și 6 nominalizări.

Sinopsis Limitless online

Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, obişnuit să îşi contempleze în fiecare zi eşecul. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic – NZT. Orice om normal îşi foloseşte doar 20% din capacitatea creierului, dar substanţa experimentală îi permite lui Eddie să îl folosească 100%. Dintr-o dată i se deschide apetitul pentru cultură, reuşeşte să îşi scrie cartea în doar 4 zile şi matematica devine un hobby folositor. Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit, informaţiile pe care le-a acumulat în timp prind contur şi încep instantaneu să se organizeze în mintea sa.

Cu o nouă perspectivă asupra vieţii şi abilităţi ieşite din comun, Eddie ajunge repede expert al speculaţiilor financiare şi îi atrage astfel atenţia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri. Dar spre ghinionul lui, mogulul nu îl vede decât ca pe o metodă uşoară de a face miliarde de dolari fără efort. În scurt timp, succesul fulminant al lui Eddie se transformă într-o luptă pentru supravieţuire, secretul metamorfozei iese la suprafaţă şi asasinii puşi pe urmele lui nu mai reprezintă singura ameninţare.

Filmul se încarcă...

Limitless (Dincolo de limite) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Limitless

Etichete: Dincolo de limite online subtitrat in romana, subtitrare romana Limitless, subtitrare romana Dincolo de limite, Limitless online subtitrat in romana, Dincolo de limite 2011 online gratis, Limitless 2011 online gratis
1 comentariu
 1. Ovy a scris pe 30 martie 2013, 21:54: [ link ]

  Salut.

  Fain filmul. Din pacate baietii care l- au postat au uitat finalul…
  Si cred ca sunt si probleme cu matematica. Au trecut durata filmului 1 ora si 45 minute si au inregistrat doar 65 minute.

  Serios, e frustrant sa privesti concentrat filmul si sa te trezesti fara final.

  Puteti sa rezolvati situatia?!

  Multumesc.

  răspunde

Lasă un răspuns

*