Poster Love and Other Disasters (Dragoste si alte dezastre)

Love and Other Disasters online subtitrat (2006) Dragoste si alte dezastre

Țară: Franța

Gen: Comedie, Dragoste

Durată: 1 oră și 30 minute

Notă IMDb: 6.3/10

Sinopsis Love and Other Disasters online

Tânăra fermecătoare, Emily Jackson (Brittany Murphy) este specializată în jurnalism de modă și vine din America. A ajuns să lucreaze la Londra pentru revista Vogue, însă viața ei a devenit extrem de solicitantă, cu un program riguros, după ceas și agendă. Deși, în permanență ocupată, Emily își face întotdeauna timp pentru a-și ajuta prietenii să își găsească fiecare perechea. Cu toate ca rolul de Cupidon i se potrivește de minune, Emily nu reușește să vadă că adevarata ei dragoste…. se află mai aproape decât ar fi crezut. Cu Orlando Bloom și Gwyneth Paltrow în distribuție și produs de Luc Besson și David Fincher Love and Other Disasters este o comedie romantică, plină de stil și farmec.

Filmul se încarcă...

Love and Other Disasters (Dragoste si alte dezastre) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Love and Other Disasters

Etichete: subtitrare romana Love and Other Disasters, Dragoste si alte dezastre 2006 online gratis, subtitrare romana Dragoste si alte dezastre, Love and Other Disasters 2006 online gratis, Love and Other Disasters online subtitrat in romana, Dragoste si alte dezastre online subtitrat in romana
Comentează

*