Poster Love Me Tender (Iubeste-ma tandru)

Love Me Tender online subtitrat (1956) Iubeste-ma tandru

Țară: SUA

Gen: Filme vechi, Western

Durată: 1 oră și 29 minute

Notă IMDb: 5.8/10

Sinopsis Love Me Tender online

Elvis Presley si-a facut debutul in lumea filmului, in drama Iubeste-ma Tandru, pelicula ce are ca perioada de desfasurare, cea a Razboiului Civil.

Cu toate ca era deja foarte popular, el nu este personajul principal al acesti film, aceasta onoare revenindu-le lui Richard Egan si Debra Paget. Povestea are in centru trei frati – Egan, William Campbell si James Drury – care fura un stat de plata al armatei Unionale, pentru a il preda celei Confederale. Ironia este ca razboiul s-a terminat si actul lor este considerat acum drept unul ilegal.

In loc sa returneze banii, cei trei ii impart frateste. La intoarcerea acasa, Egan descopera ca iubita sa (Debra Paget) s-a casatorit cu Elvis, fratele mai mic al lui Egan. Ostilitatea atinge punctul culminant in momentul in care ceilalti frati – ingrijorati de faptul ca Egan intentioneaza sa returneze banii obtinuti in mod fraudulos – conspira sa il intoarca pe Elvis impotriva lui Egan.

Pelicula este garnisita cu o multime de momente in care Elvis interpreteaza celebrele sale cantece, fapt ce a adus filmului un public extrem de numeros.

Un film de exceptie care va cuceri cu siguranta publicul tanar si va umple sufletele celor mai in varsta, cu amintiri frumoase ale anilor ’50.

Filmul se încarcă...

Love Me Tender (Iubeste-ma tandru) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Love Me Tender

Etichete: Iubeste-ma tandru 1956 online gratis, Love Me Tender online subtitrat in romana, subtitrare romana Love Me Tender, subtitrare romana Iubeste-ma tandru, Iubeste-ma tandru online subtitrat in romana, Love Me Tender 1956 online gratis
Comentează

*