Poster Mamma Mia! (Mamma mia! - Filmul)

Mamma Mia! online subtitrat (2008) Mamma mia! - Filmul

Țară: Marea Britanie

Gen: Comedie, Dragoste, Musical

Durată: 1 oră și 48 minute

Notă IMDb: 6.4/10. Nominalizat pentru 2 Golden Globes. Alte 9 premii și 13 nominalizări.

Sinopsis Mamma Mia! online

Actiunea are loc intr-un taram mirific, spectaculos, Grecia, pe ritmurile melodiilor celor de la ABBA.

Sophie Sheridan are 20 de ani si locuieste cu mama sa , Donna, fosta componenta a trupei Donna and the Dynamos, pe o mica insula din Grecia. Ea este pe cale sa se casatoreasca si are o singura dorinta, si anume, ca tatal sau sa o conduca la altar. Problema este ca nu stie cine este, iar mama sa nu vrea sa discute despre asta. Dupa ce gaseste jurnalul Donnei din anul in care fata s-a nascut, invita la nunta trei barbati, fiecare dintre ei putand fi tatal sau. Sophie este convinsa ca il va recunoaste, insa, in momentul in care ii vede sosind, nu are nici cea mai mica idee. De aici, o intreaga incurcatura.

Un film frumos in care putem fredona melodiile preferate ale trupei suedeze impreuna cu Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth.

Filmul se încarcă...

Mamma Mia! (Mamma mia! - Filmul) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Mamma Mia!

Etichete: subtitrare romana Mamma Mia!, Mamma mia! - Filmul online subtitrat in romana, Mamma Mia! online subtitrat in romana, Mamma Mia! 2008 online gratis, subtitrare romana Mamma mia! - Filmul, Mamma mia! - Filmul 2008 online gratis
Comentează

*