Poster Mirror Mirror (Oglinda Oglinjoara)

Mirror Mirror online subtitrat (2012) Oglinda Oglinjoara

Țară: Canada

Gen: Aventură, Comedie, Dramă, Familie, Fantastic

Durată: 1 oră și 46 minute

Notă IMDb: 5.6/10. Nominalizat pentru un Oscar. Alte 2 premii și 4 nominalizări.

Sinopsis Mirror Mirror online

Oglindă, Oglinjoară este o viziune modernă, proaspătă şi plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite poveşti din toate timpurile: Albă ca Zăpada şi Cei Şapte Pitici.

Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins), a uzurpat tronul şi a secat visteria regatului. Acum, singura şansă de a-şi spori averea este să se mărite cu Prinţul Alcott (Armie Hammer), bogatul moştenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgostește de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moştenitoarea de drept a tronului. Aşa că o trimite în pădure şi o lasă în ghearele unui monstru înfricoşător. Numai că Albă ca Zăpada este salvată de cei şapte pitici şi, în compania lor, ea se transformă într-o forţă care nu dă înapoi de la nimic pentru a-şi recupera regatul şi să o înlăture pe Regină.

Alături de pitici, Albă ca Zăpada porneşte într-o bătălie spectaculoasă, înţesată de magie şi umor, într-o nouă realizare senzaţională a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

Din 16 martie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane din România un film eveniment, o aventură fantastică, plină de umor şi condimentată cu gelozie, dragoste şi trădare, care va cuceri imaginaţia spectatorilor de toate vârstele.

Filmul se încarcă...

Mirror Mirror (Oglinda Oglinjoara) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Mirror Mirror

Etichete: subtitrare romana Oglinda Oglinjoara, Oglinda Oglinjoara 2012 online gratis, subtitrare romana Mirror Mirror, Oglinda Oglinjoara online subtitrat in romana, Mirror Mirror 2012 online gratis, Mirror Mirror online subtitrat in romana
Comentează

*