Poster Most Wanted (Inamicul public)

Most Wanted online subtitrat (1997) Inamicul public

Țară: SUA

Gen: Acțiune, Thriller

Durată: 1 oră și 39 minute

Notă IMDb: 5.3/10. O nominalizare.

Sinopsis Most Wanted online

In timpul razboiului din Golf, sergentul James Dunn (Keenen Ivory Wayans) este acuzat pe nedrept ca si-a lichidat superiorul. Dunn este condamnat la moarte intr-o inchisoare militara, dar este salvat in drum spre penitenciar de un comando special ultrasecret. Acesta este condus de locotenentul colonel Grant Casey (Jon Voight) si are misiunea de a-i asasina pe cei mai feroce infractori care nu au putut fi adusi in fata justitiei. Cand institutiile statului au epuizat toate caile legale de capturare a acestora, intervine aceasta organizatie, numita Black Sheep. Pentru a-si salva pielea, James Dunn intra in comando si este insarcinat sa-l ucida pe un industrias putred de bogat, corupt si extrem de periculos care comercializeaza o substanta letala pe piata neagra. Operatiunea este un fiasco si sotia presedintelui Statelor Unite este omorata accidental. Pentru a doua oara in viata sa, James Dunn este scos tap ispasitor fiind acuzat de crima.

Din acest moment Dunn devine cel mai cautat om din America, guvernul, armata si toata politia din Los Angeles scotocind fiecare centimentru patrat pentru a-l gasi. Pentru a-si proba nevinovatia Dunn o rapeste pe superba doctorita Victoria Constantini (Jill Hennessey). Aceasta detine caseta cu inregistrarea asasinarii sotiei presedintelui, care demonstreaza ca nu Dunn este autorul crimei. Pana ca adevarul sa iasa la iveala, el trebuie sa fie cu ochii-n patru si sa se ascunda 24 de ore din 24. Presiunea devine insuportabila in momentul in care Casa Alba face urmatorul anunt: 10 milioane de dolari recompensa pe capul lui James Dunn. O isterie generala se declanseaza pe strazile din Los Angeles cand, intr-un moment de neatentie, Dunn este recunoscut de multime care incepe sa-l fugareasca disperata.

Filmul se încarcă...

Most Wanted (Inamicul public) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Most Wanted

Etichete: Most Wanted online subtitrat in romana, Inamicul public online subtitrat in romana, subtitrare romana Inamicul public, Inamicul public 1997 online gratis, Most Wanted 1997 online gratis, subtitrare romana Most Wanted
Comentează

*