Poster Natural Born Killers (Născuţi asasini)

Natural Born Killers online subtitrat (1994) Născuţi asasini

Țară: SUA

Gen: Crimă, Dramă

Durată: 1 oră și 58 minute

Notă IMDb: 7.1/10. Nominalizat pentru 1 Golden Globe. Alte 2 premii și 4 nominalizări.

Sinopsis Natural Born Killers online

Unul dintre cele mai controversate filme ale ultimului deceniu, “Nascuti asasini” prezinta povestea a doi criminali in serie, Mickey si Mallory Knox (Woody Harrelson si Juliette Lewis), si modul in care mass-media ii transforma peste noapte in mari vedete.

Regizorul Oliver Stone arunca o privire satirica asupra violentei, privita atat prin crimele celor doi, dar si prin programele televiziunilor si interesul urias pe care criminalii il starnesc in randul intregii lumi. Scenariul original a fost scris de Quentin Tarantino, care apoi nu a fost de acord cu modificarile facute de Stone, dorind chiar ca numele sau sa nu apara pe generic.

Filmul se încarcă...

Natural Born Killers (Născuţi asasini) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Natural Born Killers

Etichete: Nascuti asasini 1994 online gratis, subtitrare romana Nascuti asasini, subtitrare romana Natural Born Killers, Natural Born Killers 1994 online gratis, Natural Born Killers online subtitrat in romana, Nascuti asasini online subtitrat in romana
Comentează

*