Poster Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (O noapte la muzeu 2)

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian online subtitrat (2009) O noapte la muzeu 2

Țară: SUA

Gen: Acțiune, Aventură, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 1 oră și 45 minute

Notă IMDb: 5.9/10. 2 premii și 8 nominalizări.

Sinopsis Night at the Museum: Battle of the Smithsonian online

S-a lăsat noaptea peste Institutul Smithsonian din Washington, DC. Ghizii au plecat acasă, luminile au fost stinse, elevii sunt înveliţi în paturile lor… şi, totuşi, ceva incredibil se pregăteşte când fostul paznic de noapte Larry Daley (Ben Stiller) se trezeşte atras în cea mai mare şi uluitoare aventură în care istoria prinde viaţă. În a doua parte a poveştii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât nu se putea desfăşura decât pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-şi salveze foştii prieteni neînsufleţiţi de la ce ar putea fi ultima înfruntare dintre splendorile de la Smithsonian, care, de la faimoasele picturi de pe pereţi până la navele spaţiale de pe holuri, au brusc o conştiinţă a lor.

În primul film turnat vreodată în complexul Smithsonian, distracţia începe când Larry lasă în urmă slujba modestă de paznic de muzee pentru a deveni un căutat inventator de produse info-comerciale Dispozitive Daley. Pare să aibă totul, dar ceva în viaţa lui lipseşte, ceva ce-l atrage înapoi, o veche obsesie, Muzeul de Istorie Naturală, unde a trăit cândva o noapte magică, unică în viaţă. Acolo, face o descoperire neliniştitoare. Exponatele sale preferate, cei mai buni prieteni ai săi, au fost etichetate ca fiind expirate. Ambalate în lăzi, acestea aşteaptă să fie transportate în marea arhivă de la Smithsonian.

Soarta lor este necunoscută – asta, până când Larry primeşte un apel de ajutor de la cowboy-ul în miniatură, Jedediah (Owen Wilson), care-l informează de un dezastru iminent. Se pare că noii veniţi au trezit la viaţă noile descoperiri, inclusiv pe regele egiptean Kahmunrah (Hank Azaria), care e în toane foarte proaste după un somn de 3000 de ani. Acum, el şi trei dintre cei mai atroce tirani – şi anume Ivan cel Groaznic (Christopher Guest), Napoleon Bonaparte (Alain Chabat) şi Al Capone (Jon Bernthal) – complotează să pună stăpânire pe muzeu (şi apoi pe glob), dezlănţuind Armata Infernului.

Grăbindu-se spre capitala naţiunii, Larry este în mod clar depăşit de situaţie. Dar are nişte prieteni noi impresionanţi – de la strălucitul Albert Einstein, la cinstitul Abe Lincoln, până la singurul exponat care-i taie respiraţia – irezistibila Amelia Earhart (Amy Adams), care-l încurajează pe Larry să-şi redescopere simţul pentru distracţie şi aventură. Împreună cu vechii săi prieteni, dintre care Teddy Roosevelt (Robin Williams), Octavian (Steve Coogan), Sacajawea (Mizuo Peck), Attila, Hunul (Patrick Gallagher) şi oamenii de Neanderthal – Larry nu se va da înapoi de la nimic pentru a-şi recâştiga prietenii şi a restabili ordinea la National Mall, de la Memorialul Lincoln până la Muzeul Spaţial, înainte de venirea zorilor.

NIGHT AT THE MUSEUM: BATTLE OF THE SMITHSONIAN marchează primul film de acţiune şi aventuri turnat vreodată în primul complex de muzee al naţiunii, Institutul Smithsonian, cel mai mare şi cel mai vizitat muzeu din lume.

Twentieth Century Fox prezintă o producţie 21 Laps/1492 Pictures, NIGHT AT THE MUSEUM: BATTLE OF THE SMITHSONIAN, regizat de Shawn Levy, scris de Robert Ben Garant & Thomas Lennon, cu Ben Stiller, Amy Adams, Owen Wilson, Hank Azaria, Christopher Guest, Alain Chabat, Ricky Gervais, Steve Coogan, Bill Hader şi Robin Williams. Producătorii sunt Shawn Levy, Chris Columbus şi Michael Barnathan şi producătorii executivi Thomas M. Hammel, Josh McLaglen şi Mark Radcliffe.

Abordarea extraordinarei sarcini de a aduce la viaţă muzeul Smithsonian e asumată de o echipă de creaţie inventivă care-i include pe scenograful Claude Paré, operatorii de montaj Dean Zimmerman şi nominalizatul la Oscar Don Zimmerman, şi pe compozitorul nominalizat la Oscar şi la Globul de Aur Alan Silvestri; împreună cu directorul de imagine nominalizat la Oscar, John Schwartzman, (National Treasure: Book of Secrets, Seabiscuit), designerul de costume Marlene Stewart (Tropic Thunder) şi supervizorul de efecte speciale Dan Deleeuw, care a creat animalele africane şi pe Rexy din prima parte a filmului Night at the Museum.

Filmul se încarcă...

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (O noapte la muzeu 2) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Night at the Museum: Battle of the Smithsonian

Etichete: Night at the Museum: Battle of the Smithsonian online subtitrat in romana, O noapte la muzeu 2 2009 online gratis, O noapte la muzeu 2 online subtitrat in romana, Night at the Museum: Battle of the Smithsonian 2009 online gratis, subtitrare romana O noapte la muzeu 2, subtitrare romana Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
Comentează

*