Poster O.S.O. (Om Shanti Om) (Dragoste în oglindă)

O.S.O. (Om Shanti Om) online subtitrat (2007) Dragoste în oglindă

Țară: India

Gen: Acțiune, Comedie, Dragoste, Dramă, Musical, Thriller

Durată: 2 ore și 42 minute

Notă IMDb: 6.4/10. 13 premii și 17 nominalizări.

Sinopsis O.S.O. (Om Shanti Om) online

Om Shanti Om e un omagiu tandru si flamboaiant adus cinematografiei indiene din gloriosii ani ’70, o dubla poveste de dragoste in oglinda, cu megastarul SRK in plina forma, o debutanta senzationala, numere muzicale si coregrafii delirante, plus final neasteptat. E nu doar cel mai scump, ci si cel mai de succes film bollywoodian din toate timpurile. Proiectie unica!

O drama a unei iubiri dintre un figurant de cinema pe nume Om Prakash Makhija, care viseaza ca va ajunge un mare star de cinema si o va cuceri pe frumoasa acrita de mare succes Shanti Priya. Om reuseste sa o cucereasca pe Santhi, dar se pare ca aceasta ascunde un secret. El afla ca aceasta este casatorita cu producatorul de film Mukesh Mehra, care se pare ca nu o iubeste pe frumoasa actrita, insa Om nu stie ca acesta vrea sa o ucida. Astfel, incendiind studioul unde Shanti trebuia sa filmeze urmatorul film, Mukesh reuseste sa o omoara pe Shanti.

Insa ce nu stie Mukesh este faptul ca Om care venise sa se intalneasca cu Shanti a vazut tot ce s-a intamplat. incercand sa o salveze pe Santhi, Om intra in studioul cuprins de flacari nereusind sa o salveze pe aceasta, Om iese din studio, alergand sa ceara ajutor este lovit de o masina in care se afla actorul Rajesh Kapoor si sotia sa insarcinata. In urma acestui accident Om moare si se reincarneaza in copilul lui Rajesh; astfel, Om Prakash Makhija devenind Om Kapoor cel mai mare actor al Indiei (dacã îti doresti ceva din tot sufletul, universul va face tot ce este posibil ca sã te ajute sã obtii acel lucru). Urmatorul film in care Om este rolul principal va fi filmat intr-un studio care este ars in intregime si unde in urma cu 30 de ani s-a intamplat o tragedie.

Filmul se încarcă...

O.S.O. (Om Shanti Om) (Dragoste în oglindă) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer O.S.O.

Etichete: O.S.O. online subtitrat in romana, Dragoste in oglinda online subtitrat in romana, O.S.O. 2007 online gratis, Om Shanti Om online subtitrat in romana, subtitrare romana Om Shanti Om, subtitrare romana O.S.O., subtitrare romana Dragoste in oglinda, Dragoste in oglinda 2007 online gratis, Om Shanti Om 2007 online gratis
Comentează

*