Poster P2 (Nivelul groazei)

P2 online subtitrat (2007) Nivelul groazei

Țară: SUA

Gen: Horror, Thriller

Durată: 1 oră și 38 minute

Notă IMDb: 5.8/10

Sinopsis P2 online

În loc să plece acasă precum restul angajaţilor, Angela, o femeie dependentă de muncă, doreşte să termine un contract înainte de începerea Crăciunului. Ajungând la maşină, constată că aceasta refuză să pornească, iar telefonul nu are semnal.

În acest moment sare în ajutor un paznic rămas şi el la serviciu în timpul sărbătorii. Pe parcursul discuţiei, acesta o invită pe Angela să ia cina cu el în biroul său, însă aceasta îl refuză categoric.

Imediat după refuz, femeia îşi pierde cunoştinţa, următorul lucru pe care îl conştientizează fiind faptul că e legată de scaun în biroul paznicului de la etajul P2. Se pare că invitaţia oferită de acesta nu a fost opţională şi că intenţiile sale sunt mult mai complexe decât o simplă cină de Crăciun. Din acest moment, dându-şi seama de seriozitatea situaţiei, Angela va face tot posibilul să scape cu viaţă din această închisoare subterană.

Filmul se încarcă...

P2 (Nivelul groazei) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer P2

Etichete: P2 online subtitrat in romana, subtitrare romana Nivelul groazei, P2 2007 online gratis, Nivelul groazei online subtitrat in romana, subtitrare romana P2, Nivelul groazei 2007 online gratis
Comentează

*