Saving Private Ryan online subtitrat (1998) Salvati soldatul Ryan

Țară: SUA

Gen: Acțiune, Dramă, Război

Durată: 2 ore și 49 minute

Notă IMDb: 8.6/10 din 544224 voturi. A câștigat 5 premii Oscar. Alte 58 premii și 56 nominalizări.

Filmul se încarcă...

Saving Private Ryan (Salvati soldatul Ryan) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Saving Private Ryan

Etichete: Salvati soldatul Ryan 1998 online gratis, subtitrare romana Salvati soldatul Ryan, Saving Private Ryan 1998 online gratis, subtitrare romana Saving Private Ryan, Salvati soldatul Ryan online subtitrat in romana, Saving Private Ryan online subtitrat in romana
3 comentarii
 1. Alin a scris pe 27 mai 2014, 11:20:

  Este un film bun, nu excelent, părerea mea.

  răspunde
 2. ene adrian a scris pe 5 iunie 2014, 13:44:

  Este un film la superlativ. Bun, excelent astea sunt doar opinii din partea cuiva care nu a fost in viata lui in prima linie a frontului. Acolo unde dacă ai fost ateu, devii credincios odata cu suierul primelor gloante pe la urechi si cu explozia grenadelor care-ți ucid camarazi cunoscuti. Nu eu am spus-o. Au spus-o supravietuitorii razboaielor din Coreea, Vietnam și din WW2. Inca mai sunt cativa care traiesc si care au fost impresionati de realismul filmului. Tu, cel care scrii, cum te-ai simti daca toti cei 4(patru) fii ti-ar muri intr-un razboi ?
  Inainte de a scrie, vezi cate distinctii are filmul. Dupa aceea scrie. Si poate ca nu ar strica sa te duci putin si in Legiunea Straina sau in Corpul Puscasilor Marini. Ca sa afli cum vine treba cu filmele de genul acesta. Si daca vei spune acelsasi lucru iti garantez că vei aluneca pe scari si te vei accidenta cu toate armele posibile.

  răspunde
  • Alin a scris pe 27 iulie 2014, 21:50:

   Fiecare e liber să își spună punctul de vedere despre film. Nu cred că pentru a face acest lucru trebuie să intru în Légion étrangère sau în vreun război. Eu am comentat filmul și am dat o notă (7) după mai multe creterii care sunt importante pentru mine. Fiecare vede un film în felul său. Tu poate dai o notă mică unui film care mie îmi place foarte mult, așa că puteai să faci o mică remarcă la comentariul meu și să te axezi mai mult pe opinia ta despre film. Nu spun că nu e un film bun, dureros, dar nu ascult părerile oamenilor, notele acordate sau premiile luate de un film. Eu am criteriile mele în a da o notă mare sau mică.

   răspunde

Lasă un răspuns

*