Poster Silver Linings Playbook (Scenariu pentru happy-end)

Silver Linings Playbook online subtitrat (2012) Scenariu pentru happy-end

Țară: SUA

Gen: Comedie, Dragoste, Dramă

Durată: 2 ore și 2 minute

Notă IMDb: 7.9/10. A câștigat un Oscar. Alte 62 premii și 78 nominalizări.

Sinopsis Silver Linings Playbook online

Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui, Nikki. Mutându-se sub acelaşi acoperiş cu părinţii lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni şi este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki.

Vechii prieteni ai profesorului şi-au întemeiat între timp familii, tatăl lui este mereu într-o dispoziţie proastă fiindcă este fan al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles care pierde un meci după altul, iar psihiatrul cu care face şedinţe de terapie îl şochează pe Pat recomandându-i adulterul ca metodă de vindecare.

Situaţia se schimbă atunci când Pat o cunoaşte pe vecina Tiffany, o tânără văduvă care a fost concediată din cauza faptului că s-a culcat cu toţi colegii de serviciu după ce moartea soţului i-a cauzat o depresie severă. Afecţiunile mintale cu care se confruntă amândoi îi apropie pe Tiffany şi Pat, care devin prieteni şi încep să aibă sentimente profunde unul faţă de altul.

Tiffany se oferă să fie liantul dintre Pat şi Nikki, cu condiţia ca bărbatul să renunţe să vizioneze partidele de fotbal american, să se înscrie împreună cu ea la o competiţie anuală de dans pentru pacienţi depresivi şi să nu spună nimănui despre înţelegerea lor.

Filmul se încarcă...

Silver Linings Playbook (Scenariu pentru happy-end) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Silver Linings Playbook

Etichete: Scenariu pentru happy-end 2012 online gratis, Silver Linings Playbook online subtitrat in romana, Scenariu pentru happy-end online subtitrat in romana, subtitrare romana Silver Linings Playbook, subtitrare romana Scenariu pentru happy-end, Silver Linings Playbook 2012 online gratis
Comentează

*