Poster Somewhere in Time (Undeva, cândva)

Somewhere in Time online subtitrat (1980) Undeva, cândva

Țară: SUA

Gen: Dragoste, Dramă, Fantastic, Filme vechi, Science-Fiction

Durată: 1 oră și 43 minute

Notă IMDb: 7.0/10. Nominalizat pentru un Oscar. Alte 6 premii și 3 nominalizări.

Sinopsis Somewhere in Time online

Anul 1972. Undeva într-o metropolă americană. Aflat la primul său mare succes, un tânăr dramaturg pe nume Richard Collier (Christopher Reeve) este abordat de o ciudată femeie în vârstă. Întoarce-te la mine este tot ce îi spune după ce se pierde în mulţime nu înainte de a-i dărui un ceas cu medalion care conţine fotografia unei femei devastator de frumoase.

Opt ani mai târziu, în holul unui luxos hotel de pe o insulă exotică descoperă aceeaşi fotografie. Intrigat, Richard începe să facă săpături şi descoperă că este vorba despre poza unei actriţe care a avut o apariţie la hotel în anul 1912.

Richard va dezvolta o obsesie în legătură cu această tulburătoare imagine. El va face o descoperire tulburătoare. Femeia care l-a abordat la teatru în acea seară a anului este chiar actriţa. În noaptea ce a urmat ea avea să-şi dea sufletul. Amintindu-şi vorbele acesteia, Christopher apelează la un savant nebun care crede că întoarcerea în timp este posibilă. După o şedinţă de hipnoză el va fi transportat în anul 1912. Aici el va trăi o incredibilă poveste de dragoste cu actriţa, pe numele ei Elise McKenna (Jane Seymour). Iubirii lor li se va împotrivi despoticul manager al actriţei, William Fawcett Robinson (Christopher Plummer) care vede în prezenţa dramaturgului o ameninţare.

Filmul se încarcă...

Somewhere in Time (Undeva, cândva) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Somewhere in Time

Etichete: Undeva, candva online subtitrat in romana, subtitrare romana Undeva, candva, subtitrare romana Somewhere in Time, Somewhere in Time 1980 online gratis, Somewhere in Time online subtitrat in romana, Undeva, candva 1980 online gratis
Comentează

*