Poster Tell No One (Ne le dis à personne) (Să nu spui nimănui)

Tell No One (Ne le dis à personne) online subtitrat (2006) Să nu spui nimănui

Țară: Franța

Gen: Crimă, Dramă, Mister, Thriller

Durată: 2 ore și 11 minute

Notă IMDb: 7.5/10. 9 premii și 11 nominalizări.

Sinopsis Tell No One (Ne le dis à personne) online

Filmul este o adaptare a romanului “Tell No One” semnat de scriitorul american Harlan Coben.

La opt ani de la moartea soţiei sale – ucisă, se pare, de un criminal în serie – Alex este încă neconsolat. Îşi petrece mai tot timpul singur, retrăind momentele fericite petrecute alături de fosta soţie. Dintr-o dată, apatia şi melancolia din viaţa lui sunt spulberate de două evenimente neaşteptate: primeşte un e-mail care conţine un scurt film cu o femeie care seamănă foarte bine cu soţia sa, iar câteva date revelatoare îi fac pe poliţişti să redeschidă ancheta în legătură cu moartea acesteia.

Încercând să-şi regăsească soţia, să scape cu viaţă din capcanele unui misterios jucător din umbră şi să nu se lase prins de poliţiştii care îl încolţesc din ce în ce mai suspicioşi, Alex porneşte într-o cursă infernală pe străzile Parisului.

Filmul se încarcă...

Tell No One (Ne le dis à personne) (Să nu spui nimănui) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Tell No One

Etichete: Tell No One 2006 online gratis, Sa nu spui nimanui online subtitrat in romana, Ne le dis a personne 2006 online gratis, Ne le dis a personne online subtitrat in romana, subtitrare romana Sa nu spui nimanui, subtitrare romana Tell No One, Tell No One online subtitrat in romana, subtitrare romana Ne le dis a personne, Sa nu spui nimanui 2006 online gratis
Comentează

*