Poster The Best of Youth (La meglio gioventù) (Frumoasa tineretea mea)

The Best of Youth (La meglio gioventù) online subtitrat (2003) Frumoasa tineretea mea

Țară: Italia

Gen: Dragoste, Dramă

Durată: 6 ore și 6 minute

Notă IMDb: 8.1/10. 24 premii și 17 nominalizări.

Sinopsis The Best of Youth (La meglio gioventù) online

Italia anilor ’60. Doi frati, Nicola si Matteo, studenti, decid sa o ajute pe tanara Giorgia, supusa unui tratament inuman in spitalul de boli nervoase in care Matteo lucreaza ca voluntar. Dar, dupa o lunga calatorie, ajunsi la tatal fetei, acesta o trimite din nou la spital. Umilit, deceptionat, Matteo renunta la facultate si se angajeaza in politie, in timp ce Nicola devine doctor si se implica in activitatea de aparare a drepturilor bolnavilor psihici. Viata celor doi frati, de-a lungul a trei decenii, este marcata de derularea evenimentelor din Italia.

Filmul se încarcă...

The Best of Youth (La meglio gioventù) (Frumoasa tineretea mea) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Best of Youth

Etichete: The Best of Youth 2003 online gratis, The Best of Youth online subtitrat in romana, subtitrare romana Frumoasa tineretea mea, Frumoasa tineretea mea 2003 online gratis, Frumoasa tineretea mea online subtitrat in romana, La meglio gioventu 2003 online gratis, subtitrare romana La meglio gioventu, subtitrare romana The Best of Youth, La meglio gioventu online subtitrat in romana
Comentează

*