Poster The Black Tulip (La tulipe noire) (Laleaua Neagră)

The Black Tulip (La tulipe noire) online subtitrat (1964) Laleaua Neagră

Țară: Franța

Gen: Acțiune, Aventură, Comedie, Filme vechi

Durată: 1 oră și 55 minute

Notă IMDb: 6.8/10. Un premiu.

Sinopsis The Black Tulip (La tulipe noire) online

Paris, inainte de izbucnirea revolutiei din 1789. Guillaume de Saint-Preux, om cinic, crud si egoist, profitand de atmosfera furtunoasa, dar si confuza din tara, prada nobilimea, sub numele de Laleaua Neagra. Guillaume se ascunde sub titlul nobiliar si intretine relatii amicale cu marchizul de Vigogne, a carui sotie ii este amanta. Intuind adevarata identitate a lui Guillaume, generalul de politie La Mouche ii intinde o cursa. In lupta, Guillaume este ranit, la obraz. Seful politiei spera ca, la receptia de a doua zi, sa poata deconspira indentitatea Lalelei Negre. Dar vicleanul Guillaume apeleaza la fratele sau geaman – Julien. Asemanarea fizica a celor doi este perfecta, numai ca Julien este un tanar romantic, fermecator, animat de idei revolutionare. Cand intelege ce urmareste fratele sau, Julien devine Laleaua Neagra, insa un justitiar adevarat, care va ajuta la reusita revolutiei, sustinut de Caroline, frumoasa lui iubita.

Filmul se încarcă...

The Black Tulip (La tulipe noire) (Laleaua Neagră) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Black Tulip

Etichete: The Black Tulip 1964 online gratis, Laleaua Neagra 1964 online gratis, Laleaua Neagra online subtitrat in romana, The Black Tulip online subtitrat in romana, subtitrare romana The Black Tulip, La tulipe noire 1964 online gratis, La tulipe noire online subtitrat in romana, subtitrare romana Laleaua Neagra, subtitrare romana La tulipe noire
Comentează

*