Poster The Cooler (Ghinionistul)

The Cooler online subtitrat (2003) Ghinionistul

Țară: SUA

Gen: Dragoste, Dramă

Durată: 1 oră și 41 minute

Notă IMDb: 7.0/10. Nominalizat pentru un Oscar. Alte 11 premii și 19 nominalizări.

Sinopsis The Cooler online

Bernie Lootz (William H. Macy) este un ghinionist. Orice atinge se strică. Oricum, ghinionul său este singurul lucru pe care se bazează pentru a-şi face meseria. Bernie Lootz este cea mai mare piază-rea din oraş.

Angajat la unul dintre ultimele cazinouri din epoca de aur a Las Vegasului, Bernie munceşte pentru neînduplecatul Shelly (Alec Baldwin, în rolul pentru care a fost nominalizat la Premiul Oscar) şi are misiunea de a-i alunga norocul oricărui client. Dar viaţa guvernată de ghinion şi-a pus amprenta asupra lui Bernie, care decide să meargă mai departe.

După un timp o cunoaşte pe Natalie (Maria Bello), iar viaţa lui începe să se îndrepte. Odată ce i s-a schimbat norocul, la fel se întâmplă şi cu abilitatea lui de a „întoarce” o mână norocoasă, şi în curând Shelly se hotărăşte să facă tot ce-i posibil ca Bernie să nu mai cunoască niciodată fericirea…

Acest thriller pe muchie de cuţit, în parte comedie, această poveste despre o dragoste unică şi neconvenţională, despre noroc, bani şi răzbunare, prezintă performanţele actoriceşti deosebite ale unora dintre cele mai mari vedete de la Hollywood şi se impune ca unul dintre cele mai bune filme ale anului.

Filmul se încarcă...

The Cooler (Ghinionistul) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Cooler

Etichete: The Cooler 2003 online gratis, Ghinionistul online subtitrat in romana, subtitrare romana Ghinionistul, The Cooler online subtitrat in romana, Ghinionistul 2003 online gratis, subtitrare romana The Cooler
Comentează

*