Poster The Counselor (Avocatul)

The Counselor online subtitrat (2013) Avocatul

Țară: Marea Britanie

Gen: Crimă, Dramă, Thriller

Durată: 1 oră și 57 minute

Notă IMDb: 5.5/10. 2 nominalizări.

Sinopsis The Counselor online

Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinaţie ce implică distribuţia de droguri. Planul său nu numai că nu funcţionează, dar îl aduce pe muchie de cuţit, fiind nevoit să lupte din răsputeri pentru a-şi salva viaţa.

Legendarul regizor Ridley Scott şi scriitorul Cormac McCarthy (“Nu există ţară pentru bătrâni”), câştigător al premiului Pulitzer, au colaborat la realizarea thrillerului AVOCATUL, avându-i în rolurile principale pe Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem şi Brad Pitt. McCarthy, la debutul său ca scenarist, şi Scott îmbină stilul spiritual şi umorul negru care l-au consacrat pe scriitor cu un scenariu de coşmar, în care implicarea trecătoare a unui avocat respectat într-o afacere ilegală scapă de sub control.

AVOCATUL, o poveste spusă cu spirit, iar în final cu violenţă şi patos, este un avertisment despre greşeala de a îţi forţa norocul. După cum afirmă Cormac McCarthy, este un film “despre oameni care se implică în ceva de care ar fi trebuit să se ferească”.

McCarthy a fost supranumit “Shakespeare al Vestului”, iar personajele sale de neuitat au captivat milioane de cititori. Deşi câteva dintre romanele sale, inclusiv Nu există ţară pentru bătrâni, Drumul şi Pasiune neîmblânzită, au fost ecranizate, McCarthy a surprins pe toată lumea scriind scenariul filmului AVOCATUL. Personajele sunt remarcabile, împrejurările sunt tulburătoare, iar stilul spiritual şi umorul lui McCarthy fac ca scenariile de coşmar să pară şi mai sumbre.

McCarthy le-a vândut drepturile asupra scenariului producătorilor Nick Wechsler, Steve Schwartz şi Paula Mae Schwartz, trioul care a realizat ecranizarea romanului Drumul. La scurt timp după aceea, Ridley Scott a citit scenariul şi a vrut ca acesta să stea la baza următorului său film.

Filmul se încarcă...

The Counselor (Avocatul) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Counselor

Etichete: subtitrare romana The Counselor, Avocatul online subtitrat in romana, The Counselor 2013 online gratis, subtitrare romana Avocatul, The Counselor online subtitrat in romana, Avocatul 2013 online gratis
Comentează

*