Poster The Double Life of Veronique (La double vie de Véronique) (Viaţa dublă a Veronicăi)

The Double Life of Veronique (La double vie de Véronique) online subtitrat (1991) Viaţa dublă a Veronicăi

Țară: Franța

Gen: Dragoste, Dramă, Fantastic, Muzică

Durată: 1 oră și 38 minute

Notă IMDb: 7.9/10. Nominalizat pentru 1 Golden Globe. Alte 8 premii și 6 nominalizări.

Sinopsis The Double Life of Veronique (La double vie de Véronique) online

O enigmatica drama filosofica despre dualitate in lumea moderna. Weronika (Irene Jacob), o tanara poloneza, se bucura de fiecare aspect al vietii sale. Are multi prieteni si multe puncte de interes. O boala grava de inima o slabeste cateodata, dar ea refuza sa se lase tinuta in loc. Pe drum spre un concurs de canto, Weronika vede o femeie care ii seamana perfect. Incearca sa-i atraga atentia, dar nu reuseste. A doua femeie, frantuzoaica Veronique (Jacob), este si ea o cantareata talentata, dar isi neaga talentul si alege o cariera ca invatatoare. In cele din urma, si aceasta incepe sa simta prezenta unei alte forte in viata ei.

Filmul se încarcă...

The Double Life of Veronique (La double vie de Véronique) (Viaţa dublă a Veronicăi) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Double Life of Veronique

Etichete: La double vie de Veronique online subtitrat in romana, Viata dubla a Veronicai 1991 online gratis, subtitrare romana The Double Life of Veronique, Viata dubla a Veronicai online subtitrat in romana, subtitrare romana La double vie de Veronique, The Double Life of Veronique 1991 online gratis, The Double Life of Veronique online subtitrat in romana, La double vie de Veronique 1991 online gratis, subtitrare romana Viata dubla a Veronicai
Comentează

*