Poster The Haunting (Castelul bântuit)

The Haunting online subtitrat (1999) Castelul bântuit

Țară: SUA

Gen: Fantastic, Horror, Mister, Thriller

Durată: 1 oră și 53 minute

Notă IMDb: 4.7/10. 2 premii și 9 nominalizări.

Sinopsis The Haunting online

Actiunea se invarte in jurul unui experiment organizat de un reputat psiholog. Acesta vrea sa studieze indeaproape frica si isi alege ca locatie pentru experimentul sau un conac, Hill House, cu o reputatie infricosatoare, despre care se spune ca e bantuit de spirite malefice. Cladirea, construita in urma cu mai bine de 100 de ani, trebuia sa devina un adevarat camin pentru proprietar, dar, din motive necunoscute, acesta a murit inainte de a reusi sa-si intemeieze si o familie. Legendele locului spun ca moartea sa a fost suspecta si pun nefericitul eveniment pe seama spiritelor care bantuie conacul.

Fascinat de reputatia macabra a locului, doctorul David Marrow isi propune sa descopere secretul conacului. Subiectii studiului sau sunt foarte bine alesi si reprezinta tipologii umane total diferite. Theo, interpretata de Catherine Zeta-Jones, este prototipul femeii de succes, tanara, frumoasa, sociabila si increzatoare in fortele proprii, Luke, interpretat de Owen Wilson, este un cinic greu de pacalit, iar Nell, interpretata de Lili Taylor, este o femeie sensibila si fragila, care este in cautarea propriei identitati. Pe toti acestia ii leaga insa un lucru: insomnia. Psihologul nu ii previne de la inceput ca vor trece prin experiente dure, el le spune ca studiaza insomnia si ca sejurul de la conac va fi unul linistit.

Inca de la sosirea lor in casa bantuita, cei patru locatari de ocazie traiesc momente terifiante. Pana sa se dezmeticeasca si sa inteleaga ce li se intampla, situatia scapa de sub control. Nici macar organizatorul ciudatului experiment nu mai este in stare sa schimbe mersul lucrurilor. Spiritele malefice, care stapanesc casa, devin din ce in ce mai violente, iar vietile celor patru incep sa atarne de un fir foarte subtire.

Filmul se încarcă...

The Haunting (Castelul bântuit) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Haunting

Etichete: Castelul bantuit 1999 online gratis, The Haunting online subtitrat in romana, The Haunting 1999 online gratis, Castelul bantuit online subtitrat in romana, subtitrare romana Castelul bantuit, subtitrare romana The Haunting
2 comentarii
 1. daniel a scris pe 22 februarie 2014, 20:40: [ link ]

  … cam neglijent facut site-ul asta, pe viteza.
  Partea 1 in loc la partea 2, filme la care scrie “subtitrat” sunt de fapt fara subtitrare, alte filme in locul celor care sunt in titlu …
  In rest OK.

  răspunde
  • Admin TopFilme.net a scris pe 22 februarie 2014, 22:22: [ link ]

   Salut!
   Am remediat problema semnalata.
   Incercam sa reparam toate problemele raportate. Da, se fac si greseli fiindca zilnic sunt adaugate multe filme. Unele surse sunt varza, intr-adevar.
   Suntem intr-o permanenta imbunatatire, te asigur ca site-ul va fi din ce in ce mai ok iar problemele mai rare.

   răspunde

Lasă un răspuns

*