Poster The Makeover (Transformarea)

The Makeover online subtitrat (2013) Transformarea

Țară: SUA

Gen: Comedie

Notă IMDb: 5.7/10

Sinopsis The Makeover online

Ca să-şi promoveze agenda sa politică, ambiţioasa Hannah Higgins, o profesoară de la Harvard, încearcă să-l transforme pe Elliot Doolittle, un furnizor de bere, într-un gentleman capabil să candideze pentru Congres şi să câştige.Hannah Higgins (Julia Stiles) este o profesoară deşteaptă şi ambiţioasă de la Harvard. Este atât de ambiţioasă încât decide să candideze pentru Congres pentru a promova o reformă din sistemul educaţiei. Din nefericire, Hannah este candidatul nepotrivit; alegătorii asociază inteligenţa ei cu aroganţa. Este un candidat cu care alegătorii normali din Boston nu se pot identifica. Pentru următoarele alegeri, Hannah şi partenerul ei de afaceri, Colleen Pickering, decid să recruteze pe cineva care este departe de a fi arogant. Elliot Doolittle (David Walton) distribuie bere la barurile din zonă. Este genul de om ”ia-mă-aşa-cum-sunt”, care vorbeşte cu accent din sud, şi este ”neşlefuit”. Dar sinceritatea lui îi permite să se conecteze instant cu oricine şi oricând. Hannah îl tratează pe Elliot ca pe un nou ”proiect”. Dacă reuşeşte să-l înveţe să vorbească, să se îmbrace şi să se comporte ca un gentleman, va avea şanse mari să candideze la Congres şi să câştige alegerile. Elliot şi Hannah sunt extrem de diferiţi. Dar în timp ce Elliot devine tot mai ”educat”, iar Hannah mai puţin pretenţioasă, oare cei doi vor ajunge să fie făcuţi unul pentru altul?

Filmul se încarcă...

The Makeover (Transformarea) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Makeover

Etichete: Transformarea online subtitrat in romana, subtitrare romana Transformarea, Transformarea 2013 online gratis, subtitrare romana The Makeover, The Makeover 2013 online gratis, The Makeover online subtitrat in romana
Comentează

*