Poster The Man with the Iron Fists (Omul cu pumni de fier)

The Man with the Iron Fists online subtitrat (2012) Omul cu pumni de fier

Țară: SUA

Gen: Acțiune

Durată: 1 oră și 35 minute

Notă IMDb: 5.4/10. 3 nominalizări.

Regie: RZA

Scenariu: RZA

Cu: Cung Le, Lucy Liu, Russell Crowe

Sinopsis The Man with the Iron Fists online

Quentin Tarantino prezintă OMUL CU PUMNI DE FIER, o aventură inspirată de filmele clasice de kung-fu, în viziunea colaboratorilor săi de cursă lungă, RZA şi Eli Roth. Aflat pentru prima dată în postura de regizor şi protagonist al unui film de lung metraj, RZA, alături de o distribuţie de vedete internaţionale, în frunte cu Russel Crowe şi Lucy Liu, spune povestea spectaculoasă a unor războinici şi asasini, precum şi a unui erou singuratic din China secolului al nouăsprezecelea, care trebuie să facă front comun pentru a distruge un clan de trădători care vrea să-i lichideze pe toţi.

De la sosirea sa în Jungle Village, din China, fierarul oraşului (RZA) a fost forţat de facţiuni tribale radicale să creeze arme de distrugere extrem de sofisticate. Când războiul care mocnea între clanurile locale dă în clocot, acest străin va reuşi să capteze o energie străveche pentru a se transforma într-o armă umană. Un singur om trebuie să devină salvatorul poporului care l-a adoptat, luptând alături de eroi de legendă împotriva unor asasini diabolici.

Combinând secvenţe spectaculoase de arte marţiale aparţinând unor maeştri ai acestui univers cu viziunea sa originală, liderul trupei de rap Wu-Tang Clan care a făcut istorie dominând lumea artistică a ultimelor decenii, RZA aduce pe marile ecrane proiectul său cel mai ambiţios, un film care uimeşte prin stilul vizual şi scenele captivante de acţiune.

Filmul se încarcă...

The Man with the Iron Fists (Omul cu pumni de fier) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Man with the Iron Fists

Etichete: Omul cu pumni de fier online subtitrat in romana, The Man with the Iron Fists 2012 online gratis, The Man with the Iron Fists online subtitrat in romana, subtitrare romana Omul cu pumni de fier, Omul cu pumni de fier 2012 online gratis, subtitrare romana The Man with the Iron Fists
Comentează

*