Poster The Phantom of the Opera (Fantoma de la opera)

The Phantom of the Opera online subtitrat (2004) Fantoma de la opera

Țară: Marea Britanie

Gen: Dragoste, Dramă, Musical, Thriller

Durată: 2 ore și 23 minute

Notă IMDb: 7.4/10. Nominalizat pentru 3 premii Oscar. Alte 6 premii și 27 nominalizări.

Sinopsis The Phantom of the Opera online

Vocea lui o cheama, sustinandu-i talentul extraordinar din ungherele intunecoase ale Operei, unde corista inocenta Christine Daae (EMMY ROSSUM) si-a gasit un camin. Numai profesoara de balet, Madame Giry (MIRANDA RICHARDSON), stie ca misteriosul ‘Inger al Muzicii’ despre care vorbeste Christina este, de fapt, Fantoma (GERARD BUTLER), un geniu muzical desfigurat, care bantuie prin catacombele cladirii, ingrozind grupul de artisti care traiesc si lucreaza aici.

Cand diva temperamentala La Carlotta (MINNIE DRIVER) paraseste compania in mijlocul repetitiei generale pentru cea mai recenta productie a sa, noii directori entuziasti ai Operei (SIMON CALLOW si CIARAN HINDS) nu au de ales, ci trebuie sa o aduca pe Christine in lumina reflectoarelor.

Interpretarea ei fermecatoare din seara premierei captiveaza atat publicul, cat si pe Fantoma, care isi propune sa o transforme pe protejata sa in urmatoarea mare vedeta a Operei. El nu este insa unicul om puternic din viata tinerei soprane, caci in curand Christine descopera ca este curtata de o persoana bogata si influenta, un spectator fidel al Operei, Vicontele Raoul de Chagny (PATRICK WILSON).

Desi este vrajita de charismaticul ei mentor, Christine este in mod clar atrasa de fermecatorul Raoul, starnind astfel mania Fantomei si stabilind premisele unui crescendo dramatic in care pasiuni inflacarate, gelozii cumplite si o iubire obsesiva ameninta sa ii aduca pe indragostiti intr-un punct de unde sa nu mai existe cale de intoarcere.

Filmul se încarcă...

The Phantom of the Opera (Fantoma de la opera) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Phantom of the Opera

Etichete: Fantoma de la opera online subtitrat in romana, subtitrare romana The Phantom of the Opera, The Phantom of the Opera online subtitrat in romana, The Phantom of the Opera 2004 online gratis, Fantoma de la opera 2004 online gratis, subtitrare romana Fantoma de la opera
Comentează

*